Корпоративні тренінги
Мушковський Ілля, ПП
тренінг

Професійний офіціант. Основи сервісу, що продає. Що робити, щоб гість замовив більше, пішов задоволений і знову повернувся





Цільова аудиторія

Офіціанти, адміністратори.

Програма

  • Входження в контакт: як привернути до себе гостя з перших секунд. Навичка розкриття співрозмовника та створення довірчої атмосфери. Правила зустрічі клієнта, започаткування діалогу. Поширені помилки. Роль посмішки, компліменту, активного слухання, вербального підстроювання та інших способів створити сприятливе враження.

Практична частина: Рольова гра «розташуй гостя до себе, підніми настрій - мовчазному, авторитетному, скептичному, нерішучому, ...».

  • Типи та роль питань у спілкуванні з гостем: поширені типи питань та їх місце у спілкуванні з гостем, питання як спосіб управління бесідою.

Практична частина: рольова гра «гість із вимогами щодо кухні – веган, діабетик, спортсмен, на дієті…» у заданих умовах (для кожної пари різні умови та портрет гостя).

  • Збільшення чека: як не "приймати та подавати", а ненав'язливо продавати та приємно обслуговувати. Список методів підвищення чека. Техніки «замість» та «разом». Експертні рекомендації та правила презентації страв. Альтернативні питання.

Практична частина: Мозковий штурм «Як підвищити чек». Вправа «Поєднання страв та напоїв». Рольова гра  «Збільшення чека – мені тільки салат/воду/каву/келих вина…».

  • Управління конфліктами (проблемні клієнти): Портрет агресивного клієнта. Типи конфліктів. Тактики поведінки у конфліктній ситуації. Правила побудови фраз для профілактики конфліктогенів. Техніки гасіння конфліктів.

Практична частина: «Конфліктна ситуація з гостем – переплутали замовлення, хочу страву зі стоп-листа, не так приготовлено, я поспішаю і я на дієті!, ...»


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Переговори, риторика, ораторське мистецтвоПродажі, кол центр, робота з клієнтамиГотельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa

Дивіться також усі тренінги в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, роботу в Харкові.