Корпоративні тренінги
індивідуальний курс

Любов без сварок. Порятунок стосунків, індивідуально. Сімейний психолог



  • 19990 грн
  • 490$ за 8 сеансов



Цільова аудиторія

Сварки – це "нормально", усі сваряться, можна й потерпіти. Я думаю, ви не раз чули подібні ідеї.

Мене звуть Сергій Рябой, я працюю як сімейний психолог уже 12 років. Знаєте, хто найчастіше приходить до мене на сімейну терапію? Пара на межі розлучення. Причому не важливо, скільки у них дітей чи скільки років чи десятків років вони разом — ще крок та їхню родину буде зруйновано. Але що привело їх до краю прірви? Негативні емоції, що накопичилися: образи, злість, почуття провини, ревнощі і так далі. Ці емоції з'являються не на рівному місці, все це результат невирішених конфліктів та проблем у відносинах.

І як наслідок, коли ми не можемо домовитись, ми намагаємось вирішити проблему на емоціях — от і з'являються сварки. Вони виникають від неможливості ефективно вирішувати проблеми, саме як сім'я, зрозуміти один одного, чи хоча б просто обговорити хворобливу проблему. Сварки, конфлікти, а зрештою — великий багаж негативних емоцій вбивають кохання, близькість, довіру. У такій ситуації розлучення – це лише питання часу.

Я запрошую вас на онлайн-курс “Кохання без сварок”, де ми розберемо метод, який я відпрацьовую на парах більше 5 років, як обговорювати будь-яку проблему, якою б емоційною, неприємною чи болючою вона не була, зі 100% гарантією*, що розмова не перейде в сварку, а домовленість буде досягнуто та виконано. Якщо всі навколо сваряться, і кажуть, що це нормально – це їхнє право, але це не означає, що ви повинні страждати у ваших стосунках. Сварки – основна причина розлучень. Давайте будемо чесними — якщо зараз у ваших відносинах все не дуже добре, то завтра нічого не наважиться, швидше за все — тенденція буде до погіршення.

Программа тренинга: https://psiholog-odessa.od.ua/family-psiholog

Програма проводиться російською мовою.

Ціль заходу

Як навчитися домовлятися у парі без сварок, конфліктів, непорозуміння, та повернути близькість та довіру, навіть після багатьох років погіршення стосунків ви навчитеся на даному онлайн-курсі.

Програма

Індивідуальна програма налагодження відносин: "Любов без сварок".

Як позбутися від сварок і конфліктів з чоловіком, повернути близькість, довіру та розуміння відносин і навчитися розуміти і слухати одне одного? Позбутися накопиченого негативу відносин у вигляді образ, гніву, неприємних спогадів, тривог, почуття провини та інших негативних емоцій, які знищують любов.

Формат: робота проходить індивідуально або в парі.

Ведучий: Сергій Рябий.

Записатися: [відкрити контакти](063) 160-95-43 (Viber / WhatsApp / Telegram)

Видео интервью с психологом: Интервью с психологом

Які питання розв'язує сімейний психолог: 

  • «Як позбутися сварок з наших відносин? Ми стали менше спілкуватися та проводити час разом. Постійні конфлікти через дрібниці. Йому байдуже до моїх почуттів. Здається, що він все частіше намагається триматися від мене подалі».
  • «Багато образ, гніву, незадоволення, відчуття провини у відносинах. Немає тієї легкості, яка була на початку відносин. Я відчуваю стіну між нами. Близкості стає все менше».
  • «Ми, ніби, розмовляємо на різних мовах. Як зрозуміти, що він хоче? Як донести до нього свої бажання та почуття? І взагалі, як зрозуміти, що я хочу від відносин і як зробити так, щоб він робив те, що робить мене щасливою?».
  • «Чому чоловік сидить на дивані і нічого не хоче, - і головне, як змусити його рухатися з мертвої точки? Він не слухає мене та не виконує моїх прохань». 

Як розуміти, що потрібно «чинити» відносини, і причому терміново?

  • -Постійні сварки, конфлікти, скандали, а проблеми так і не вирішуються.
  • -Все менше близькості, довіри, пристрасті, всі думки про образи та недовільства.
  • -Ви віддаляєтесь і у вас все менше спільних інтересів, тем для спілкування, подій, куди ви ходите разом, навіть вдома «фізично» дрібниться один від одного.
  • -Ви вже не просто сваритесь, ви втомилися від відносин, і ваш партнер відверто починає вас «дражнити».
  • -Відносини в сім'ї схожі скоріше на двох конкурентів, або навіть ворогів, де щось робиться тільки тоді, коли один «задушує» іншого.
  • -Думки на зразок: «Чому тільки я вкладаю в відносини? Ми ж родина і повинні бути як одна команда з загальними інтересами.»
  • -Я постійно наступаю на одні й ті самі граблі, ми намагаємося домовитися та вирішити проблеми, але зростає тільки кількість сварок і образ.
  • -Які компліменти? Яка романтика? Тут би стриматися і не послати на три букви...

Чому ви навчитесь:

  • як домовлятися без сварок і конфліктів;
  • як позбавитись або зменшити до мінімуму сварки;
  • як донести свою проблему так, щоб партнер вас почув і зрозумів;
  • як обговорювати складні та емоційні проблеми і запитання;
  • як обговорювати інтимні питання так, щоб не образити партнера;
  • як досягти виконання обіцянок та прохань;
  • як пробачити та відпустити негатив від сварок та конфліктів за всі роки відносин;
  • як створити комфортні відносини в парі, які влаштовують обох;
  • як збільшити близькість та любов один до одного.

Сім'я - це окрема структура, в якій діє своя ієрархія та свої правила. Домашня атмосфера повинна давати почуття безпеки, відпочинку та гармонії, оскільки дім - це місце, де ви набираєтеся сил. На жаль, дуже часто непорозуміння та конфлікти між подружжям призводять до постійного напруження, яке відчутно навіть в повітрі. У такій атмосфері важко розвиватися, радіти та досягати поставлених цілей. 

У школі нас не навчали саме головне: як правильно взаємодіяти з соціумом, у міжособистісних та сімейних відносинах. Як вирішувати сімейні конфлікти, щоб вони не призвели до охолодження стосунків та розлучення. Сімейний психолог в одесі потрібен тим парам, які не змогли самостійно налагодити взаєморозуміння, які стикнулися з охолодженням почуттів або частими сварками та конфліктами.

Консультація сімейного психолога відрізняється від розмов про труднощі у шлюбі, які ведете з родичами або друзями. Сімейний психолог не просто спілкується з вами на сесії терапії: він використовує найбільш ефективні техніки для усунення особистісних та міжособистісних конфліктів, передусім всередині самої людини.

Сімейний психолог не шукає винних, правих або неправих. Пошук винних ніколи не вирішує проблему, він лише ускладнює конфлікт та посилює взаємну роздратованість та напруження в парі. Наші сімейні психологи в одесі допомагають кожному члену сім'ї перестати автоматично реагувати під впливом негативних емоцій, та знизити негатив завдяки роботі з підсвідомим та негативними програмами (в тому числі й родовими). Завдяки нашим методам, члени сім'ї вчаться не тільки вирішувати проблему у відносинах, а й змінюють до неї ставлення, відновлюючи близькість та яскравість почуттів. 

Допомога сімейного психолога є необхідною, якщо у вас складні взаємини, часті конфлікти (іноді "на рівному місці"), вам важко досягти компромісу з багатьма питаннями. Сімейний психолог є життєво необхідним, коли пара стикається з віковими або особистісними кризами, втратами або змінами.

Сімейний психолог навчає клієнта правильному взаємодії з іншою людиною, завдяки чому для пари відкриваються нові можливості для вирішення проблеми: партнери починають бачити нові можливості та варіанти компромісів, які раніше не бачили. Щоб вирішити будь-яку проблему, необхідно навчитися дивитися на неї ширше.

Під час терапії сімейних відносин ви навчитеся новим способам комунікації та досягнення бажаного. Іншими словами, клієнт з одного боку навчається керувати своїми негативними емоціями, щоб його поведінка та життя перестала підпорядковуватися негативним емоційним реакціям (часто необдуманим), а з іншого - навчається говорити про проблему так, щоб не віддаляти її вирішення, а навпаки прискорювати цей процес. 

Гнів, роздратування та образи під час сварки заважають бачити те, що ми цінуємо у наших партнерів. Люди починають забувати про хороші сторони свого обранця, про його позитивні якості, що призводить до охолодження відносин. Консультація сімейного психолога допомагає вивести це розуміння на свідомий рівень, завдяки чому подружжя «пригадують» про свою любов і цінність.

Можливо, ви неодноразово чули фразу: "всі щасливі сім'ї щасливі однаково. А всі нещасні - нещасні по-своєму". Насправді, не буває двох однакових ситуацій і сімейних історій. Кожна окрема сім'я є унікальною, як унікальні особистості людей, що живуть разом. Кожен з пари несе в собі свої родові програми, зокрема ті, які відображаються на сімейних відносинах та моделі того, якою "повинна бути сім'я".

Щоб зрозуміти, чи є у вас деструктивні програми в підсвідомості, проаналізуйте, у яких відносинах були/є ваші батьки, бабусі та дідусі. Якщо у вас у роді міцні щасливі сім'ї, то це означає, що у вас мало деструктивних родових програм, які впливають на сферу сім'ї. Якщо ж навпаки - то в даному випадку без допомоги психолога не обійтись і починати потрібно саме з роду або дитинства. 

Консультація сімейного психолога потрібна тоді, коли пара бажає зберегти свою сім'ю і готова працювати над собою на користь спільної мети.

що добрий сімейний психолог не буде робити:

  • розповідати вам, як правильно жити. Сімейний психолог не буде надавати вам прямих порад та вказівок.
  • критикувати ваші дії або особистість.
  • засуджувати вас: ваш спосіб життя або поведінку, не буде змушувати вас виправдовуватись за що-небудь.
  • ставитись на бік одного з партнерів у конфлікті, розповідаючи іншому, що він не правий.
  • передавати третім особам конфіденційну інформацію про вас.
  • примушувати вас робити те, чого ви не хочете.

Программа тренинга: https://psiholog-odessa.od.ua/family-psiholog

Додаткова інформація

Програма проводиться російською мовою


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Психологія, емоційний інтелектСаморозвиток

Дивіться також усі тренінги в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, курси в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.