Компанії

Grade Teacher Training




Коротко про компанію

Grade Education Centre є найбільшим платиновим авторизованим тест-центром Кембриджського університету в Східній Європі та регіоні Кавказ та Центральна Азія. Одним з напрямів роботи центру є підвищення кваліфікації вчителів англійської мови з усього світу. Ви можете відвідувати безкоштовні заходи для підвищення кваліфікації, і проходити навчання на міжнародних програмах Кембриджського університету й отримувати сертифікати, що визнаються в усьому світі.  

Послуги

Grade Teacher — програма підвищення кваліфікації для викладачів англійської від, затверджена Міністерством освіти та науки України. Охоплює серію курсів підготовки до міжнародних тестів від Кембриджського університету. 

TKT – серія тестів Cambridge Assessment English для викладачів англійської мови, що тільки починають свою кар’єру або мріють отримати міжнародне підтвердження своїх умінь, знань та навичок.

CELTA — найпоширеніша з кваліфікацій для викладачів англійської мови у світі, яка дає усі навички та знання для навчання дорослих. 

DELTA — найвищий щабель з кваліфікацій міжнародного рівня у викладанні англійської для вже досвідчених викладачів, що дозволить зростати професійно в Україні та за кордоном. 

Get-to-know CELTA — короткий та безкоштовний онлайн-курс підготовки до CELTA, що дозволить дізнатися більше про власне формат курсу та його особливості.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.