Компанії

Люблінський Ігор, ПП




Коротко про компанію

Всім привіт!

Одразу з головного: лише нетрадиційний, нестандартний підхід приведе до успіху! Можна скільки завгодно знати і тренувати різні прийоми, техніки продажів, відпрацьовувати гарні скрипти, але найкращим ти не станеш, якщо діятимеш, як усі. На своєму тренінгу з продажу «Секрети успішного продажу» я навчаю саме цього, нестандартного підходу! Крім цього, я зібрав усі свої прийоми та «фішки», які накопичилися у мене за 26 років особистих продажів. За ці роки я пройшов шлях від торгового представника до директора з продажу по Україні. А на посаді директора з продажу я привів компанію на 2 місце в Україні за обсягами продажу у своїй галузі! Я не просто тренер із продажу, я продаю і зараз, паралельно займаючись тренінгами. Я один із власників компанії, що виробляє продукцію мого бренду PRACTIC. Так що я в темі, панове, так би мовити, «граючий тренер»!

Послуги

Тренінг із продажу «Секрети успішного продажу» я проводжу 2 дні. Для проведення тренінгу із задоволенням приїду до будь-якого міста України.

Корпоративні тренінги


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, курси в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.