Тренери

Гвоздьов Сергій




Про тренера

К.е.н., МВА, Професор бізнесу Київської школи економіки (KSE), основний напрямок робіт пов'язаний із впровадженням методів управління потоками на основі Теорії обмежень (ТОС) і ощадливого виробництва.

З 2004 року по 2010 працював у Києво-Могилянській бізнес школі. Один з перших фахівців в Україні почав поширювати Теорію обмежень систем (ТОС) як засіб радикального зміцнення бізнесу без залучення капітальних інвестицій. З 2008 по 2010 рік очолював у Києві першу європейську  регіональну Школу Голдратта. З 2011 року до тепер – тьютор в Единбургській школі бізнесу у Східній Європі. З 2015 року – Академічний директор програми МВА у Київській школі економіки.

З 2010 року займається самостійною навчально-консалтинговою практикою. Викладає курси операційного менеджменту й логістики, курс по управлінню інноваційними проектами, проводить корпоративні семінари й тренінги по організації і управлінню рухом товарів у ланцюжках поставок.

Серед  клієнтів такі компанії як Kraft Foods Ukraine, Nestle, Укрсиббанк, Райффайзен Банк Аваль, Фольксбанк,  Luxoft, ДТЭК, Запорізький трансформаторний завод,  IDS (один з найбільших виробників мінеральної води в Україні), Fast Food Systems (найбільша мережа ресторанів в Україні), «Вересень +» (регіональний дистриб’ютор харчових продуктів),  Avito (регіональний дистриб’ютор Procter and Gamble в Україні), Mенс (мережа салонів мобільного зв’язку) та ін.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.