Тренери

Власова Анна




Про тренера

Анна Власова є викладачем курсу з Управління персоналом та організаційної поведінки. Пані Власова є магістром бізнес освіти Університету економіки та права Екс-ан-Прованс у Марселі та проходила стажування у відомих компаніях в Канаді, США, Франції та Данії. Протягом академічної кар’єри пані Власова викладала у відомих українських бізнес-школах та університетах та в ролі експерта приймала участь у спільних проектах з Лондонською бізнес школою (LBS). Анна Власова є автором популярних авторських програм: «Управління кадрами (HRM)», «Менеджмент: мистецтво управління (Art of Management)», «Менеджмент: навички управління (People Management)» та «Розвиток людських  ресурсів (HRD)», що є спільним проектом з Університетом Св.Томаса у Міннесоті, США.

Пані Анна є одним з найвідоміших у країні фахівців у галузі управління персоналом та викладає на програмах для ТОП-менеджерів і власників бізнесу протягом 20 років та є консультантом з питань управління персоналом у багатьох відомих українських і міжнародних компаніях.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.