Тренери

Сергєєва Олена




Про тренера

Пані Сергєєва має значний управлінський досвід – понад 15 років на найвищих керівних посадах у міжнародних організаціях, у тому числі Генеральний директор компанії «Мері Кей» в Україні та Молдові (1997-2007).

Освіта: ступінь магістра з управління в освіті (Master of Education Administration) Університету Ратгерс, Нью-Джерсі, США; магістр Київського національного університету ім. Тараса Шевченка (факультет романо-германської філології); також закінчила численні міжнародні програми лідерства та управлінського розвитку.

Пані Олена є викладачем програми MВA Единбурзької бізнес-школи, де викладає курси з Організаційної поведінки, Лідерства та переговорів. Автор і ведуча Програми Розвитку Лідерства при Європейській Бізнес-Асоціації. Сертифікований Senior Professional HR International with Human Resource Certification Institute, USA. Сертифікований Коуч, Сoach Training Alliance, USA. Сертифікований тренер методології Адізеса.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.