Тренери

Ряба Лора




Про тренера

Вітаю. Мене звуть Лора Рябая і я клінічний нейро-психолог, психотерапевт, із загальним досвідом терапії 15 років. Крім цього, 12 років я дружина, 14 років директор психологічного центру в м. Одеса та засновник 3-х компаній на ринку України.

Пройшовши шлях від класичної психології, я поглибилася у вивчення східних та західних шляхів розвитку, що дозволяють успішно застосовувати різні методики у роботі з людьми: КПТ підхід при роботі з тривожними розладами, сімейне консультування та терапію, технологію RPT (Reference Point Therapy), методи Когнітивно- поведінкової та Позитивної психотерапії, Технологію «Вивільнення» (Releasing) Дока Ліндволла, Регресивний гіпноз, процесинг Живорада Славінського, Лайф та бізнес коучинг, медитативні практики та візуалізації, НЛП техніки опрацювання підсвідомості.

На даний момент я успішно працюю зі сферою відносин, особистих кордонів та жіночої самооцінки та відносин. Це все, що стосується любові до себе, побудови адекватних взаємин у сім'ї, набуття самоцінності, яка впливає на те, наскільки цінною ви будете для чоловіка.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, курси в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.