Тренери

Червєнкова Марина




Про тренера

Старший юрист Юридичної фірми «LAW OFFICES OF OMP», медіатор, к.ю.н.
Член Всеукраїнської громадської організації «Асоціація правників України».
Марина реалізує проєкти клієнтів в сфері корпоративного управління, злиття та поглинання, захисті інтелектуальної власності корпорацій, дотримання законодавства про захист персональних даних, GDPR.
Здійснює допомогу сторонам у вирішенні конфліктів між юридичними особами, юридичними особами і їх клієнтами, фізичними особами щодо вирішення майнових спорів, захисті прав споживачів та ін.
Надає юридичну підтримку провідним компаніям, зокрема у сфері корпоративного управління, злиття та поглинання, телемедицини, фармацевтичної промисловості.
Всебічно консультує та супроводжує клієнтів з питань використання та комерціалізації мобільних додатків та інших електронних продуктів, інтернет-продаж, аналізує ризики проєктів телемедицини.
Здійснює оформлення договірних домовленостей з аптечними мережами та медичними працівниками, включаючи маркетингові та бонусні угоди.
Супроводжує рекламні кампанії з метою забезпечення їх відповідності чинному законодавству та внутрішнім політикам клієнтів.
Iндустрії: IT, Медіа та Реклама, Фармацевтика та Медицина.
Практики: Корпоративне право, Злиття та поглинання, Судова практика та Медіація.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.