Опис курсу

Об’єм курса:


Вступ. Огляд кухонь (слов'янські, східні, французька, італійська, китайська, японська, ф'южн, молекулярна кулінарія).

Обробка овочів і грибів

Обробка риби, приймання товару, основні стадії технологічного процесу: виготовлення рибної продукції

Підготовка напівфабрикатів, порядок обробки риби осетрових порід.

Підготовка напівфабрикатів, порядок обробки риби осетрових порід.

Підготовка риби до фарширування.

Терміни зберігання.

Супис, посібників приготування

Бульйони, способи приготування

Асортимент супів: прозорий, заправний, молочний, холодний, суп-пюре протертий, солодкий

Соуси асортимент і технологія соусів

Класифікація соусів.

Крупи

Страви з яєць.


Холодні блюда, бутерброди. Салати. Вінегрети. Страви і закуски з овочів.

Солодкі страви.

Вироби з тіста.

Санітарні норми для підприємства.

Загальні вимоги техніки безпеки.

Перевірочна робота.

Час проведення: понеділок, середа, п'ятниця 10:00 та 19:00


Додати коментар
При заповненні форми була допущена помилка
Невірно заповнені поля відмічені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ім'я*:
Коментар*:
не більше 1000 символів (введено: 0)
Ел. пошта*:
Перевірочний код*:
5 англійських букв:
Залишити коментар

Усі курси в Одесі, а також ВНЗ в Одесі, коледжі та технікуми в Одесі, репетитори в Одесі, тренінги в Одесі, робота в Одесі

Зворотній зв'язок