Водіння, категорія В



Про курс

Теоретичне навчання проводиться у вечірніх групах (понеділок, середа або вівторок, четвер, з 18:30 до 21:10) і у денній групі вихідного дня (субота, з 10:00 до 15:00).
Тривалість курсу - 2 місяці і 10 днів. За цей період учень має добре оволодіти необхідними знаннями, навчитися аналізувати та робити висновки, підготуватися до іспитів, довести свою спроможність безпечно керувати транспортним засобом. За необхідності, учень може поновити чи продовжити курс навчання з будь-якою групою.
90 відсотків часу теоретичного навчання в класі займає лекція. Інші 10 відсотків - перегляд відеоматеріалів та опитування.

Дивіться фрагмент лекції.

Практичне навчання починається вже через тиждень. Графік занять погоджується з інструктором з індивідуального навчання водінню автомобіля.
Кількість занять необмежена, до повної підготовки! Варто пам'ятати, що протягом:

  • 1 - 5 заняття: учень опановує техніку керування, звикає до габаритів автомобіля, вчиться витримувати безпечний інтервал;
  • 6 - 10 заняття: учень починає бачити засоби регулювання дорожнього руху (знаки, розмітка, світлофори), намагається контролювати швидкість, дистанцію, інтервали, починає виконувати Правила, але ще часто потребує підказки інструктора;
  • 11 - 15 заняття: учень вже добре засвоїв техніку керування автомобілем, під час руху сам контролює швидкість, дистанцію, інтервали, сам виконує Правила, рухається в різних умовах, проїзджає перехрестя з мінімальними підказками інструктора, відпрацьовує різні способи паркування;
  • 16 - 20 заняття і більше: учень відшліфовує вміння керувати автомобілем (вміння переходять в навички), вчиться швидко аналізувати дорожні обставини, опановує абетку котраварійного водіння, самостійно приймає рішення (втручання інструктора мінімальне, за крайньої необхідності).

Дивіться фрагмент уроку навчання водінню автомобіля.

Щоб подати заявку на навчання, потрібно зателефонувати, написати або зайти до адміністративного кабінету автошколи в будівлі спеціалізованої школи № 94 "Еллада" (вул. Ольгинська, 2/4).

На перше заняття треба взяти загальний зошит в клітинку (формату А4, обсягом 96 аркушів), а також - якісні авторучку та олівець з гумкою.

Інші, необхідні для навчання матеріали, учень отримає у подарунок. В комплекті матеріалів знаходяться

Правила дорожнього руху (російською або українською мовами) і найважливіші навчальні посібники.

Лекції проводяться російською мовою! Спілкування - російською або українською.

P.S. Якщо Ви визначаєтеся, запрошуємо на будь-який теретичний урок. Отримаєте уяву про навчання, поспілкуєтеся в перерві з учнями, зробите висновки.

Для Вас двері завжди відкриті!

Увага! Корисна навчальна програма для Android!

Бажаєте легко запам'ятати цифри із Правил дорожнього руху України?
Не бажаєте плутатися у дозволених швидкостях руху, встановлених відстанях, технічних параметрах транспортних засобів?
Переходьте за посиланням: Цифри.
Розробив програму випускник київської автошколи "Серна-2000" Mykola Tychyna.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.