BIG BEN, академія мов

Англійська мова для школярів 5-11 класів



  • 262 грн за заняття

Про курс

Дніпро

Правий берег

Лівий берег

    Онлайн 

    Академія мов BIG BEN - один з лідерів у навчанні англійської, німецької та польської мов у Дніпрі та Україні.

    Методика "Швидкий Start" дозволяє нашим слухачам швидко зануритися в мовне середовище і почати використовувати іноземну мову на практиці:

    • надання граматики у вигляді таблиць;
    • мінімум усного викладу правил;
    • активне використання аудіо- та відеоматеріалів; створення мовного середовища; власна онлайн платформа для тренувань і закріплення матеріалу;
    • вправи з перекладу, обов'язкове виконання домашніх завдань;
    • особистий кабінет Слухача, в якому зібрані всі необхідні матеріали та відображаються успіхи учня.

    В основі нашої методики лежить комунікативний підхід до навчання. Приблизно 70% заняття за комунікативною методикою присвячене розмовній практиці. При цьому комунікативний метод охоплює всі аспекти володіння мовою: усна мова, писемна мова, словниковий запас, граматика, навички аудіювання та читання.

    Формування груп здійснюється на основі поточного рівня володіння мовою Слухачем, його віку та бажаного розкладу. У Академії мов BIG BEN у Слухачів багато можливостей бути "у мові" - носії мови, додаткові матеріали, консультації, літні розмовні курси.

    Заняття проводяться у наших офісах та у форматі онлайн в режимі реального часу. Для онлайн занять ми не використовуємо попередньо записаних відео або формату лекцій, коли говорить тільки вчитель. На наших онлайн заняттях ви спілкуєтеся з групою, можете одразу ставити запитання вчителю та отримати відповідь. Групи для онлайн занять маленькі, до 6 учнів, і кожен учень отримує необхідну увагу від вчителя.

    Якщо ваш рівень відрізняється від початкового (Starter), вам потрібно пройти безоплатне тестування в одному з наших офісів, або онлайн на нашому сайті. Після чого ми оперативно з вами зв'яжемося і затвердимо зручний розклад. Ви оплачуєте рахунок за перший місяць навчання і розпочинаєте заняття. Записатися на тестування можна на нашому сайті на будь-якій сторінці Академії мов BIG BEN, ми з вами одразу зв'яжемося.

    Англійська мова для середніх школярів від 11 до 14 років (групи за віком і рівнем) - 2 рази на тиждень по 60 хв.

    Англійська мова для старшокласників від 15 до 17 років (групи за рівнем) - 2 рази на тиждень по 60 хв.

    Англійська мова, підготовка до ЗНО для учнів 10-11 класів - 2 рази на тиждень по 60 хв.

    Англійська мова, підготовка до IELTS, TOEFL - індивідуальний графік, залежить від початкового рівня, термінів і цілей підготовки.

    Якщо ви хочете отримувати результат після кожного заняття та отримати якісні знання, то Академія BIG BEN - ваш вибір!

    Категорії курсів

    Залишити коментар
    Будь ласка, введіть ваше ім’я
    Будь ласка, введіть коментар.
    1000 символів

    Будь ласка, введіть email
    або Відмінити
    Валерия Васенко,27.09.2018, 22:34
    Искали школу английского дочке, чтобы подготовиться к ЗНО, прошли курс в Академии Биг Бен. Результатом довольны, набрали достаточное количество баллов, при том, что до этого серьёзно не учили английский. Курс был подстроен под знания дочки, она не путалась, а самое главное, что даже успехи на обычных уроках английского в нашей школе были заметны. Рекомендуем)

    Залишити коментар

    Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.