Курс «Організація та управління ресторанним бізнесом», Київ
Опис курсу

  • Об’єм курса: 40 год. (група 3-6 чол.)
  • Час проведення: 25.08 - 23.09 сб. нед. (16 00 - 20 00)

Курси ресторанного бізнесу для власників (хто бажає відкрити або реорганізувати ресторанний заклад) та управлінців ресторану. Розглядаються питання від підбору концепції ресторанного закладу до організації роботи: адміністративна структура, підбір обладнання, касова дисципліна, замовлення продуктів і розробка меню, робота бару, критерії якісного обслуговування гостей, маркетингові заходи у ресторанному бізнесі.

Додати коментар
При заповненні форми була допущена помилка
Невірно заповнені поля відмічені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ім'я*:
Коментар*:
не більше 1000 символів (введено: 0)
Ел. пошта*:
Перевірочний код*:
5 англійських букв:
Залишити коментар

Усі курси в Києві, а також ВНЗ в Києві, коледжі та технікуми в Києві, репетитори в Києві, тренінги в Києві, робота в Києві

Зворотній зв'язок