Cambridge Club

Английська мова для дітей



  • 3 300 грн на місяць (онлайн навчання 3200, офлайн - 3300)

Про курс

Англійська - найпопулярніша мова для міжнародного спілкування, тому чим раніше дитина починає вивчати мову, тим кращим буде її результат. Так як Cambridge Club є одним із авторизованих екзаменаційних центрів Cambridge Assessment English, кожна дитина одночасно із вивченням мови готується до міжнародного іспиту YLE (Young Learners of English) та має можливість підтвердити свої знання міжнародним сертифікатом.  

Навчальна програма розрахована на 114 годин занять у маленьких групах до 8 осіб, що дає змогу вчителю приділити Вашій дитині максимум уваги, а дитині – можливість якісно засвоїти матеріал та з користю провести час із однолітками.

У навчальному процесі ми використовуємо підручники Cambridge University Press, а також додаткові автентичні аудіо та відео матеріали. Уроки для наймолодших проводяться у ігровій формі та вивключно англійською мовою, що максимально занурює дітлахів у мовне середовище.

По закінченню рівня діти складають міжнародні іспити YLE – Pre A1 Starters, A1 Movers та A2 Flyers.

Заняття проходять у нашому офісі або онлайн на платформі Zoom. 

Режим занять:  3 рази на тиждень по 60 хвилин.

Дитячі години: 14.00 – 15.00, 15.00 – 16.00, 16.00 – 17.00, 17.00 – 18.00.

Вартість занять: від 3200 грн. на місяць

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.