Cisco, мережна академія

Linux LPI про управління пакетами і процесами



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ніколи ще курси по технології Linux Дніпро були настільки простими і доступними! Але тепер у вас є унікальна можливість пройти якісне навчання і здобути освіту, не виходячи з дому. Адже у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. Така ж можливість є і у жителів інших країн. Ми раді вітати кожного студента!

Основна мета

Багатьом відомо, що Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпрі готує найбільш затребуваних фахівців у світі ІТ. А все завдяки нашій унікальній авторській методиці викладання, яка допомагає кожному учневі розкрити свої таланти і придбати найбільш важливі і корисні навички. Багатоступенева система отримання знань також допомагає поглиблено вивчати найскладніші питання, не витрачаючи на навчання великої кількості часу.

Програма курсу

Кожен фахівець основи Linux оновлений курс Дніпро, який зараз отримує високу заробітну плату, колись пройшов подібне навчання. Але навіть тим, хто вже домігся багато чого, варто постійно оновлювати свої знання, щоб продовжувати залишатися на вершині кар'єрних сходів. Але у працюючих людей зазвичай немає часу на самостійне проглядання величезних підручників і відвідування затяжних лекцій. І тут на допомогу приходить наша модель навчання, де вам допоможуть отримати тільки ті знання, які дійсно необхідні.

Ми розповімо вам все про управління пакетами і відповімо на найцікавіші питання, серед яких будуть наступні:

  • що таке менеджери пакетів;
  • яке їх взаємодія з ядром Linux;
  • як виглядає ієрархія таких процесів;
  • за що відповідають команди ps (process), top, free;
  • як дивитися файли звітів (логи);
  • як використовувати команду dmesg.

Якщо ж ви не побачите на лекції відповіді на питання, яке цікавить саме вас, то досить буде просто поставити його в чаті під час онлайн-трансляції або ж у відповідній формі звернення. Наші експерти завжди готові допомогти абсолютно всім студентам. Адже ми раді допитливим учням, які бажають дізнатися якомога більше.

Додаткова інформація

Проходьте Linux курс молодого бійця Дніпро і отримуйте можливість працевлаштуватися в сфері ІТ без досвіду роботи. Так-так, ми гарантуємо працевлаштування всім нашим випускникам, які отримали на підсумковому іспиті досить високий бал. Ваше майбутнє залежить тільки від вас!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.