Виробництво та технології
78 результатів
181 Харчові технології. Ресторанні технології
5 800 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (25.09.2023 — 31.12.2024).
- Магістр.
- Подача заяв: 21 — 21 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
183 Технології захисту навколишнього середовища (ІПБТ)
7 900 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Технології захисту навколишнього середовища», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
183 Технології захисту навколишнього середовища скорочений МС 1 курс
7 900 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Технології захисту навколишнього середовища», на 1 курс.
- Факультет: факультет водогосподарської інженерії та екології.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
181 Харчові технології (бюджет, на основі ПЗСО, заочна форма)
8 760 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 11 місяців навчання (01.09.2023 — 15.07.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
184 (тзГРгр) Гірництво
9 000 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Гірництво», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут природокористування.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
181 Харчові технології (бюджет, бакалавр, заочна, 1 курс)
9 000 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки.
- Заочна форма навчання.
- 4 роки 6 місяців навчання (04.09.2023 — 28.02.2028).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
181 Харчові технології 3 курс
9 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет):
131,80
Прохідний бал 2023 (контракт):
126,70
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії Дубль.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
183 Технології захисту навколишнього середовища
9 800 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет):
146,00
Прохідний бал 2023 (контракт):
129,00
Розрахувати
- Спеціальність «Технології захисту навколишнього середовища», на 1 курс.
- Факультет: Центр заочної, дистанційної та вечірньої форм навчання.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
181 181 Харчові технології бакалавр після ПЗСО заочна
9 900 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій.
- Заочна форма навчання.
- 4 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2028).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
186 Видавництво та поліграфія
10 500 грн. за рік
- Спеціальність «Видавництво та поліграфія», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових та хімічних технологій.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 26.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.