Роботодавцям частково компенсують витрати на нові робочі місця

Роботодавцям частково компенсують витрати на нові робочі місця

Роботодавцям, які створюють нові робочі місця, частково компенсують витрати, пов’язані зі сплатою єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Відповідну постанову «Про внесення змін до бюджету Пенсійного фонду України на 2017 рік» № 531 Уряд прийняв на засіданні 19 липня 2017 р..

Зазначеною постановою розподілено видатки Державного бюджету України на 2017 рік у сумі 1 млн 400 тис. грн шляхом делегування Мінсоцполітики України Пенсійному фонду повноважень на виконання бюджетної програми «Компенсація роботодавцеві частини фактичних витрат, пов’язаних із сплатою ЄСВ», збільшивши на зазначену суму дохідну та видаткову частини бюджету Пенсійного фонду.

Це дозволить забезпечити виплату роботодавцям компенсації фактичних витрат, пов’язаних зі сплатою ЄСВ, у розмірі 50% суми нарахованого єдиного внеску за кожну особу, працевлаштовану на нове робоче місце, відповідно до ч. 3 ст. 24 Закону України «Про зайнятість населення» від 5 липня 2012 р. № 5067-VI.


Джерело: газета «Консультант Кадровика»


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Project management, управління проектами Бухгалтерія, облік та податки Менеджмент, керування, KPI