Посібник зі складання іспиту в онлайн-форматі

PECB Exams — прикладна програма, розроблена для надання можливості провести іспит онлайн у зручний для вас час і в зручному для вас місці.

Дякуємо, що обираєте наші освітні курси, довіряєте нам і залишаєтеся з нами!! Для нас це дуже цінно і ми намагаємося підтримувати наші відносини шляхом поліпшення наших освітніх послуг, а якщо у вас виникнуть пропозиції по оптимізації нашої роботи, ми з радістю зробимо все, щоб вам було ще комфортніше з нами!

І перше, що ми хотіли б зробити, це надати вам «Посібник з онлайн-іспиту» у вільному доступі. З 2020 року, завдяки введенню заходів carantia, ми перевели наше навчання в онлайн-формат і складати іспити стало ще простіше, адже ви самі обираєте будь-яку дату і час для здачі іспиту в зручний для вас час. Посібник з онлайн-іспиту детально описує всі кроки для успішного подання заявки на іспит та сам процес складання іспиту.

Якщо у вас виникли питання, зв'яжіться з нами за телефоном ([відкрити контакти]067) 181-85-46 або поштою [відкрити контакти][email protected]  


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Виробництво, промисловiсть Менеджмент, керування, KPI