Курс програмування Python для дітей онлайн — це введення до мов програмування з ООП

Курс програмування Python для дітей онлайн — це введення до мов програмування з ООП

Ми пропонуємо курс Python, як окремий курс в програмуванні — це ознайомлення з основними принципами написання, читання і розуміння коду.

IT курси для дітей програмування Python — це введення до мов програмування з ООП.

IT курси для дітей програмування Python  базується на вивченні високорівневої мові програмування загального призначення. Цю мову використовують в розробці комп’ютерних ігор на зразок World of Tanks і Battlefield, його використовують для автоматизації. Цей курс дає розуміння, читання та написання коду. Ми обрали саме цю мову тому, що синтаксис ядра Python мінімалістичний, але бібліотека включає великий набір корисних функцій. Цей курс по вивченню мови Python дає змогу учням познайомитись з загальними та основними поняттями написання коду.

Результат курсу програмування на Python для дітей онлайн:

Ваша дитина зрозуміє принципи написання коду, зрозуміє основи побудови будь-якої програми. Зможе створити свою онлайн-гру. Зробить перші кроки в текстовому програмуванні. Зрозуміє яким чином можна написати модулі та алгоритм виконання для ПК. Навчиться працювати з об’єктами та списками. Та створить власну онлайн-гру.

Ми пропонуємо курс  Python, як окремий курс в програмуванні — це ознайомлення з основними принципами написання, читання та розуміння коду. На курсі пайтон ви познайомтеся з мовою python на практиці. На цьому курсі учні навчаються застосовувати принципи об’єктно-орієнтованого програмування. На цьому рівні учні створюють різноманітні маленькі ігри.

Після проходження даного курсу ми пропонуємо учням підвищувати свій рівень і переходити на наступний щабель програмування — JAVASCRIPT або UNITY з вивченням мови С #. На наступному курсі діти не тільки оволодіють написанням коду на даних я зиках, але і зможуть розвинути навички складання закінченого продукту / проекту. На даному напрямку діти зможуть створити свої 2Д або 3Д гри, так само навчаться створювати складні анімації.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Ранній розвиток, розвиток дітей