Як розпізнати носія мови?

Як розпізнати носія мови?

Носієм мови являється людина, яка живе в англомовному середовищі або ж прожила там більшу частину життя та інтуїтивно відчуває мову. Не всі носії мови можуть цю мову викладати, бо треба знати, як це робити правильно та мати відповідну освіту.

Вивчення англійської з носіями мови

Дуже часто люди цікавляться вивченням англійської з носіями мови. А хто ж такий носій мови? Наскільки ефективні заняття онлайн з носієм від Sargoi?
Критерії для ідентифікації носія мови:

  1. Знайомство з мовою від своїх батьків, починаючи з раннього дитинства. В народі кажуть: “Мова жива, доки нею говорять діти”. Якщо дитина розмовляє мовою, якою спілкуються її батьки, то вважається носієм цієї мови.
  2. Спонтанне висловлювання без паузи та роздумів. Носій мови думає англійською, йому не потрібен час на те, щоб роздумувати, як сказати те чи інше слово.
  3. Застосування мови у різних сферах життя та неординарних ситуаціях. Носій мови впевнено себе почуває у будь-якій ситуації, адже може чітко висловити свою позицію та довести її аргументами.
  4. Здатність розмовляти без акценту. Коли ми вчимо англійську мову, то намагаємося вимовляти слова правильно, але ж позбутися акценту дуже важко. Носій мови говорить швидко, правильно та без акценту, який притаманний людям, що вивчають іноземну мову.
  5. Інтуїтивне відчуття мови. Розуміння співрозмовника на інтуїтивному рівні, навіть без знання певних слів ви фраз.

Чи може стати носієм мови людина, яка народилася не в англомовній країні, але згодом приїхала туди жити? Так, може. Якщо дитина у віці 6-7 років опиняється в англомовному середовищі, вона дуже швидко інтегрується. Згодом зникає акцент і у дорослому віці ця людина повністю відповідає критеріям носія мови.

Займатися з носієм мови можна офлайн і онлайн. Англійська онлайн від Sargoi має певні переваги перед офлайн заняттями. Все більше людей переходять на онлайн формат, оскільки такі зайняття показують високу ефективність та відкривають нові можливості.

Англійська онлайн та офлайн з носіями мови

В англомовній спільноті Sargoi клієнт сам вибирає зручний формат навчання. У нас працюють викладачі, які являються носіями мови і ми цим пишаємося. У наших студентів є можливість спілкування англійською з носіями мови не лише на заняттях, а й під час розмовних клубів. Носій мови знає багато сленгових виразів, які прикрашають мову та роблять її більш емоційною та живою, тому ми рекомендуємо відвідувати розмовний клуб з носієм мови всім клієнтам.

Ви повинні пам'ятати, що вивчення іноземної мови не залежить лише від того, займаєтеся ви з носієм мови чи ні. Вивчення англійської мови залежить насамперед від використання методик, якими керується викладач та від його рівня грамотності та освіти. Рівні володіння англійською мовою важливі не лише для учнів, а й для викладачів. Досконало вивчити англійську мову можна лише з викладачем, який має високий рівень знань, підтверджений міжнародними стандартами та сертифікатами, планує заняття та постійно розвивається. Будь-яка мова прогресує, з'являються нові слова, вирази та змінюються правила. Щоб залишатися в курсі всіх змін, потрібно постійно навчатися.

Курси англійської з носієм мови та спілкування англійською онлайн доступні для людей з різних куточків світу. Для того, щоб англійська з носіями мови стала реальністю, потрібне бажання, трохи вільного часу, ноутбук чи комп'ютер, інтернет та найголовніше професійний підхід до навчання. В англомовній спільноті Sargoi створені всі умови для ефективного навчання. У нас є групи для різних рівнів знань, тож для вас точно знайдеться місце.

Хосе-Марія Арце зазначив: «Мова зникає не тому, що її не вчать інші, а тому, що нею не говорять ті, хто її знає». Тому вивчайте англійську мову, але не забувайте свою рідну.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси