Англійська мова для дошкільнят: чи потрібно вчитися за мультиками

Дізнайтеся, як організувати вивчення англійської мови для дошкільнят за допомогою мультфільмів, щоб воно не переросло в залежність від гаджетів та інтернету.

Використання мультфільмів у якості навчального матеріалу для вивчення англійської - спірний метод. З одного боку діти зможуть дивитися цікаві історії, паралельно запам'ятовуючи лексику та структуру англійських речень. З іншого боку, англійська мова для дошкільнят не повинна викликати залежності від телевізора, комп'ютера та мобільного телефону. Якщо ви хочете використовувати мультфільми тільки на благо - читайте важливі поради в нашій новій статті. 

Англійська мова для дошкільнят через мультфільми: правила навчання

Безсумнівно, найпростіший і найвідповідальніший спосіб навчити дошкільника англійської - це віддати його на курси, які веде професійний викладач.  Якщо ви хочете отримати більше інформації про способи навчання англійської мови дошкільнят, більше подробиць знайдете на сайті мовної школи для дітей Green Country. Але мультфільми - це непогана альтернатива для найменших і хороший додатковий метод навчання дошкільнят. Але щоб він не завдав шкоди, дотримуйтеся правил:

  1. Не дозволяйте дивитися англомовні мультфільми довільно. Обирайте перевірені мультфільми для дошкільнят з гарною вимовою, якістю картинки та коротким хронометражем - щоб дитина не втомлювалася.
  2. Завжди будьте присутні під час перегляду. По-перше, так ви зможете оцінити, чи подобається мультик дошкільнику. По-друге, зможете особисто подивитися мультик і запам'ятати його сюжет.
  3. Обов'язково обговорюйте кожний мультфільм. Щоб практикуватися в англійській мові, обов'язково обговорюйте сюжет переглянутих історій. Запитуйте дитину: «А що сказала качечка?" тощо.
  4. Виділяйте обмежений час на мультики, а замість них пропонуйте прийнятну альтернативу. Це дасть змогу уникнути залежності.
  5. Подумайте про курси англійської мови для дошкільнят. Чим раніше дитина почне вчити англійську, тим краще. Головне, щоб вона отримувала знання структуровано і без примусу, що й дають змогу отримувати мовні курси для дітей.

Дошкільнику буде корисно чути англійську не тільки з екрана, а й з вуст батьків. Тому вам також доведеться підтягнути свій рівень, щоб вести з дітьми нескладні розмови іноземною мовою.

Чи можуть дошкільнята навчатися мовам онлайн

Так, такий формат активно використовується і для навчання дітей дошкільного віку. Він навіть відрізняється своїми перевагами:

  • дитина отримує менше стресу від дороги до мовної школи і назад;
  • знижується ймовірність того, що дошкільник заразиться ГРВІ від своїх "колег" по навчанню;
  • розвивається відповідальне ставлення до використання інтернету - малюк вчиться сприймати його, як джерело знань.

Щоб оцінити, наскільки онлайн-навчання сподобається вашому дошкільнику, ви можете пройти пробний урок. У більшості випадків він проводиться безкоштовно, як спосіб знайомства зі школою та викладачем.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Дошкільна освіта Мовні курси Підготовка до школи