Курс для вчителів англійської про основи викладання або чому вам потрібна CELTA?

Курс для вчителів англійської про основи викладання або чому вам потрібна CELTA?

Переважна більшість викладачів англійської мови рано чи пізно прагне здобути одну з найпопулярніших кваліфікацій — CELTA. Адже вона визнана роботодавцями у всьому світі як золотий стандарт у викладанні, а також дає можливість навчати дорослих.

Для того, щоб відкрити для себе нові професійні перспективи або загалом розпочати шлях у викладанні англійської, варто серйозно підготуватися. 

На онлайн-платформі Grade University доступний курс “Основи викладання і вивчення англійської мови або Чому CELTA?”, який дасть відповідь на найпоширеніші запитання про CELTA:

  • як відбувається вивчення мови, 
  • чому важливо розвивати мовні навички 
  • та чого насправді потрібно навчати своїх студентів.

На вчителів очікують лекції, аудіодоріжки, цікаві завдання для саморефлексії, банк знань з пройденими та корисними матеріалами, конспект і добірка з ресурсами для подальшого навчання. 

Важливо: перед тим, як приступити до повноцінного навчання, кожен може ознайомитися з платформою, програмою та форматом курсу, завдяки безплатному доступу до одного юніта. 

Детальніше про програму:

  • Що таке курс CELTA?

У першому блоці розглядаються поширені міфи про курс CELTA, щоб викладач мав чітке уявлення, чого очікувати під час його проходження, дізнався як він структурований, а також зрозумів критерії оцінювання.

  • Що таке «хороший» учитель і як ми вивчаємо мови?

Другий юніт присвячений основам викладання, процесу вивчення мов і аналізу викладацької діяльності. 

  • Вивчення мов це освоєння граматики й лексики?

Головна мета третього блоку — розібратися, чого насправді вчителі навчають студентів і яка їхня роль у допомозі учням впевненіше володіти англійською. 

  • Що таке «хороший» урок?

Експерти допоможуть з'ясувати, що означає поняття «хороші» уроки англійської мови та їхнє значення у процесі навчання. 

  • Підсумковий тест

Наприкінці слухачі мають скласти тест. Відповідно до результатів кожен може отримати сертифікат про успішне проходження курсу або про те, що прослухав його. 

До кінця вересня 2022 року на курс “Основи викладання та вивчення англійської мови або Чому CELTA?” діє знижка у розмірі 50% та його вартість дорівнює $ 14. Крім того, він є частиною добірки, яка допоможе викладачу краще підготуватися до проходження курсу CELTA. Ця добірка "Основи ефективного викладання англійської мови" складається з чотирьох курсів, доступ до яких можна оформити окремо або за один раз. Тож який обирати вирішувати вам! 

До зустрічі на курсі!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси