Курси англійської в Києві для дитини: що мають знати батьки

Курси англійської в Києві для дитини: що мають знати батьки

Обираючи курси англійської в Києві для дитини, не забудьте про мотивацію. Зверніть увагу на школи, де підтримуватимуть і заохочуватимуть бажання дітей вчитися.

Сучасні батьки розуміють, що майбутнє дітей без англійської мови може бути складним. Потрібно з раннього віку подбати, щоб дати хороші знання і не відбити бажання вчиться раз і назавжди.

Запорукою успіху дитини буде правильний вибір курсів англійської. У Києві є безліч мовних шкіл, які організовують класи для дітей. Але не всі спеціалізуються тільки на дітях. Краще, коли мовні курси повністю орієнтовані на навчання дітей, як Green Country. У нас на сайті https://greencountry.com.ua/ ви можете дізнатися більше про особливості викладання для дітей.

Як мотивувати дитину вчити англійську мову

Обрати в Києві курси англійської для дитини - ще не все. Тепер потрібно пояснити дитині, навіщо їй це потрібно. Чому замість гри та прогулянок, вона після школи має продовжувати вчитися.

Маленькі діти зазвичай більше хочуть вчитися і їм все цікаво. Складніше пояснити підлітку, який зайнятий пошуком себе у світі, що він має витрачати час ще й на курси в Києві, замість зустрічей із друзями.  Тут на допомогу можуть прийти самі мовні школи. Якщо на курсах англійської в Києві будуть займатися в цікавій компанії, а викладач зможе створити дружню атмосферу - це спрацює найкраще. У нашій школі, крім дружньої атмосфери, діє бонусна система. Учні зароблятимуть "гроші", якими можуть розплачуватися на сайті за спеціальні пропозиції.

Покажіть реальні ситуації, в яких потрібна англійська

Діти повинні не тільки уявляти абстрактне майбутнє з гарною роботою або вступом до університету, а й бачити, де в реальному житті можуть використовувати знання, отримані на курсах англійської в Києві. Беріть дитину з собою в подорож. Не забувайте делегувати завдання сходити в магазин, запитати дорогу, дізнатися щось на ресепшені. Потрібно повністю її занурити в середовище, де без англійської не обійтися.

Ще один чудовий варіант - літній мовний табір. Замість курсів англійської в Києві по кілька годин на тиждень, діти повністю поринуть в англомовне середовище. Навіть якщо табір розташований не закордоном, діти все одно повинні спілкуватися тільки англійською. За кілька днів у таких таборах, зазвичай, починають спілкуватися навіть найзапекліші противники курсів. Головне, створити веселе і легке середовище між однолітками.

Чудово, коли є можливість у Києві відвідувати не лише курси, а й розмовні клуби. Або ж запишіть дитину одразу на два курси - загальний і розмовний. Розмовні курси часто дітям подобаються більше, адже вони не перевантажуються новими правилами, а на уроці обговорюють цікаві теми, дискутують, влаштовують різні ігри. Рівень володіння мовою та мотивація значно підвищиться після таких занять.

У Києві навіть можна знайти клуби за інтересами, де грають в різні ігри, але все англійською мовою. Захопливі квести, настільні або комп'ютерні ігри часто можуть бути сильнішою мотивацією, ніж перспектива майбутньої роботи.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Дошкільна освіта Мовні курси Підготовка до школи