Як розуміти носіїв мови?

Як розуміти носіїв мови?

Важко зрозуміти носіїв мови? Вони говорять швидко, скорочують слова та втрачають слова? Так і є. Ми підготували поради, які допоможуть розуміти native speakers. А щоб ефект був краще - запишися на пробне заняття до нас телефоном!

Відео та аудіо

Обери мультики, відеоблоги, серіали, аудіо уроки та подкасти на цікаві теми мовою, яку ти вивчаєш. Регулярно дивись і слухай їх, вже за кілька тижнів відчуєш результат 

Дивись відео з субтитрами

Коли приблизно знаєш, про що йдеться мова в матеріалі, сприймати його набагато легше. Дивись відео кілька разів: один раз з субтитрами, а другий - без.

Аудіокниги

Читай текст паралельно з записом диктора. Поступово стане легше зрозуміти зміст тексту та окремі слова

Караоке

Слідкуй за текстом та співай разом з виконавцем 

Словниковий запас

Постійно вивчай нову лексику. Більше слів – краще розуміння 

Спробуй зрозуміти суть

А вже потім вивчай деталі. Послухай відео, зрозумій про що йдеться. Потім бери й виписуй всі фрази які не знаєш. Скористайся функцією повільного відтворення, якщо не виходить розібрати якесь речення чи слово.

Спілкуйся з нейтів-спікерами

Якщо ти хочеш спілкуватись з носіями іноземної мови, але у тебе немає друзів - маємо ідею. Існує безліч платформ, де можна спілкуватися з нейтів-спікером, або навчати один одного по бартеру:  ти навчаєш української, а тебе іншої іноземної мови

Слухай лише цікавий для тебе контент

Якщо ти ніколи не дивишся новини рідною мовою, то дивитись їх іноземної - ідея не з кращих. Але якщо тобі подобається спорт чи кінематограф - знайди цікавий контент та насолоджуйся. 


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси Психологія, саморозвиток