Як вивчити мову за допомогою серіалів?

Як вивчити мову за допомогою серіалів?

"Америку" не відкриємо, якщо скажемо, що вивченню мови сприяє середовище та системність. Якщо тобі не завжди вдається бути серед natives, альтернативою стане перегляд серіалів. Підготували для тебе список серіалів англійською від А1 до С1.

А-1

Extr@ 

Серіал для учнів, які тільки почали вивчати англійську і прагнуть швидше її зрозуміти. Зрозумілий навіть початківцям.Навіть якщо ти знаєш лише пару слів, варто подивитися цей серіал, аби вже звикати до звучання мови, темпу говоріння носіїв та інтонацій.

Alf / "Альф"

Комедія про прибульця, який розпочав своє життя у звичайній американській сім’ї, бо його домівка у космосі була зруйнована. Сюжет серіалу більш, ніж зрозумілий,аби почати вивчати англійську.

А-2

Lupin

Відомий детектив про злодія, який краде з Лувру прикрасу. Робить це він не просто так, а для того, щоб помститись за свого батька, якого несправедливо засудили за крадіжку. Серіал тих, хто має певний словниковий запас. 

How i met your mother

Відомий ситком має розмовні конструкції і сленгові вирази. Ідеальний серіал для учнів з початком рівнем знань та допоможе практикувати американської англійської. 

В-1

Why women kill 

Серіал для учнів, чий рівень англійської -  Pre-Intermediate. Серіал про буденні справи жінок і їх оточення. Він допоможе підвищити рівень володіння англійською.

Stranger Things 

Для того, аби зрозуміти діалоги та сюжет серіалу - достатньо знати англійську на середньому рівні. Підійде для тих, хто прагне вдосконалити саме розмовну англійську, бо більшість діалогів у серіалі - між тінейджерами

В-2

Money Heist 

Серіал доволі легкий, а діалоги допоможуть поповнити запас виразів для різних сфер життя.

Queen's Gambit 

Драма з 7 серій допоможе у вивченні лексики, яку щодня використовують native-speakers. Сюжет, побудований навколо талановитої шахматистки, захоплює з перших хвилин, а англійська доволі зрозуміла та чиста. 

С-1

The Witcher 

Фантазійний серіал, за допомогою якого можна з легкістю розширити словниковий запас, навчитись незвичним оборотам, фразеологізмам та іншим прийомам

Good Omens 

Комедійний серіал про демона і ангела, які разом працюють над тим, щоб врятувати світ. Америко-британський серіал допоможе тобі прокачати обидва варіанти англійської 


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси Психологія, саморозвиток