Англійська заряджає! Перший Кембриджський освітній центр запрошує на зимовий навчальний семестр

Англійська заряджає! Перший Кембриджський освітній центр запрошує на зимовий навчальний семестр

Темною та холодною зимою варто запалювати вогники всередині себе. А що, як не знання та розвиток здатні стрімко запалити нас? Саме тому англійська чудовий варіант, щоб приділити час самовдосконаленню та відпочити від бурхливого світу навколо.

У Першому Кембриджському освітньому центрі розпочинається зимовий набір на курси англійської мови. Навчання у групах планують розпочати наприкінці січня.

Зокрема, охочі розпочати вивчення можуть обрати програми:

  • загальної англійської, де студенти зможуть підкорити новий рівень за 4,5 місяці, опанувавши граматику, лексику, письмо та говоріння;
  • англійської без "домашки", що чудово підійде для тих, кого слово “домашка” лякає ще зі шкільних років; і звісно, на цьому курсі студенти якісно та всебічно опановуватимуть англійську;
  • підготовки до Кембриджських іспитів, де студенти опановуватимуть всі необхідні навички, аби отримати найвищий бал на екзамені;
  • підготовки до IELTS, що допоможе якісно підготуватись до складання цього міжнародного іспиту та пройти випробування гідно;
  • підготовки до TOEFL для охочих успішно скласти цей іспит та отримати високий бал.

Які переваги?

Англійська у Першому Кембриджському освітньому центрі це:

  • групові заняття 2-3 рази на тиждень,
  • кваліфіковані викладачі з міжнародними сертифікатами,
  • сучасні програми, інтерактивні завдання, адаптовані під вік та мету курсу,
  • перевірена література та авторські матеріали,
  • зручні графіки в онлайн або офлайн-форматі.

Крім цього, в освітньому центрі є безліч переваг, що зроблять ваше навчання не лише продуктивним, а й зручним та комфортним. Якість освітніх послуг центру підтверджує ліцензія Кембриджського університету та багаторічний досвід роботи у цій сфері.

Зокрема, ви зможете додатково отримати допомогу та підтримку менеджера, який радо відповість на будь-які ваші питання; розмовні клуби щовихідних безплатно, що стануть додатковим повноцінним заняттям; а також безплатні відпрацювання пропущених занять.

Поза цим фахівці Першого Кембриджського освітнього центру пропонують консультацію після проходження вами тесту на визначення рівня володіння англійською.

Якщо ви приєднаєтесь до групи, яка наразі не почала навчання, то можете:

  • сплатити лише депозит, що повернеться вам, якщо ви залишитесь незадоволеними,
  • повернути гроші за курс впродовж 10 днів з початку занять (без врахування відвіданих занять),
  • заморозити кошти на індивідуальному рахунку та скористатись ними пізніше.

А ось якщо ви приєднуєтесь до групи, що вже розпочала навчальний процес, то можете відвідати безплатний пробний урок. Детальніше про це читайте за посиланням!

Що ви отримаєте після курсу?

Під час курсу студенти отримуватимуть розгорнуті фідбеки від викладача в кінці кожного модуля, а також, за потребою, й у будь-який інший час. Зручна та прозора система перевірки знань допоможе вам також самостійно відстежувати власний прогрес. 

У фіналі, після закінчення курсу, ви отримаєте сертифікат, в якому буде зазначено напрямок вивчення (загальна, розмовна, бізнес-англійська) та кількість академічних годин. 

Незалежно від обраного курсу, в Першому Кембриджському освітньому центрі кваліфіковані фахівці та менеджери надають всебічну підтримку протягом всього курсу. 

З їхньою допомогою ви точно зможете запалити англійську цією зимою в собі!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Мовні курси Онлайн курси