Управлінські компетенції керівника

Управлінські компетенції керівника

Запрошуємо на індивідуальне навчання керівників усіх рівнів та підрозділів. Запускаємо новий курс з управління персоналом.

Для багатьох керівників часто болючою темою є питання управління підлеглими. Адже, результативність компанії – це сума зусиль всіх її працівників, а не лише одного директора.

Незалежно від того, чи Ви керуєте великою компанією з департаментами та філіалами по всій країні, чи є підприємцем з мінімальним штатом працівників, Ви могли стикатися з ситуаціями непорозуміння між Вами і вашими працівниками. Адже, знайти талановитого працівника чи унікального спеціаліста – ще недостатньо для отримання високих результатів. Іноді працівники не розуміють ваших вимог, виконують робоче завдання «аби як», не виявляють бажання приймати на себе відповідальність за певну ділянку роботи. В результаті, страждає робочий процес, якість проекту, а Ви, як керівник витрачаєте занадто багато часу на донесення до персоналу важливих речей та виправлення помилок, яких могло і не бути.

Звичайно, всі керівники прагнуть, щоб організація працювала злагоджено, продуктивно і з мінімальним процентом плинності цінних кадрів. Але ефективність роботи персоналу не складається сама собою, а потребує певних зусиль і знань для формування системного підходу. Необхідно проаналізувати якість комунікацій, мотивувати працівника до роботи, визначити його повноваження та зону відповідальності так, щоб ви розуміли їх однаково та інші моменти.

Отже, виникає ряд питань. Як налагодити  роботу колективу, у якому і керівник і підлеглі діють в одному напрямку, поважають один одного, розуміють професійні вимоги та поставлені задачі? Як знайти підходи та "ключики" до своїх підлеглих і правильно їх мотивувати? Як побудувати робочі процеси таким чином, щоб працівники брали на себе відповідальність за виконання\невиконання роботи?

Наш навчальний курс допоможе знайти відповіді та шляхи до більш ефективного управління. Пропонуємо ознайомитись з програмою курсу Управлінські компетенції керівника. Можливо, у ній Ви знайдете питання, які турбують і Вас.

Більше навчання по роботі з персоналом – на стор. Управління персоналом

Контакти для питань: [відкрити контакти](067) 186-46-05, [відкрити контакти](066) 617-80-37, [відкрити контакти](063) 467-34-65


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії HR, менеджер з персоналу, рекрутинг Менеджмент, керування, KPI Управління персоналом, адаптація та розвиток