Критичне мислення у викладанні граматики. Безкоштовний вебінар для вчителів англійської

Критичне мислення у викладанні граматики. Безкоштовний вебінар для вчителів англійської

Для багатьох учнів граматика — це найскладніший етап у вивченні мови. Проте без нього ніяк! Мета викладача — доступно пояснити матеріал та мотивувати учнів вивчати граматику без страху та відчуття “катастрофи”.

Долучайтеся до вебінару “Teaching Grammar through Critical Thinking”, щоб дізнатися, як розбирати теми, застосовуючи критичне мислення.

Викладач може чудово розуміти матеріал і вважати, що доступно пояснює його учням. Проте запам’ятати всі правила з винятками та примітками завдання не з легких і викликає труднощі у багатьох. 

Складно передбачити, які саме теми виявляться найскладнішими для класу. Скануючи свій навчальний план, розв'язання цієї проблеми само собою не виникне. Потрібно мати універсальний підхід до таких ситуацій. 

Адже критичне мислення це саме той прогресивний метод у сучасній педагогіці, який однаково допоможе і вчителям, і учням. Найсуттєвішою рисою критичного мислення є високий ступінь усвідомленості, що допоможе не “завчити” граматичні правила, а вміти їх логічно застосовувати на практиці. На вебінарі ви зрозумієте, як з цим працювати. Долучайтеся!

Деталі

  • Формат вебінару: онлайн
  • Кількість учасників: 1000
  • Дата проведення: 9 грудня 2022 року
  • Час проведення: 16:00 
  • Вартість: безкоштовно

Як долучитися?

Зареєструйтесь онлайн на сторінці з анонсом вебінару “Teaching Grammar through Critical Thinking”.

Про спікера 

Ірина Чернівчан викладачка англійської мови для підлітків і дорослих; тренерка для підготовки до іспитів. Понад 6 років практикує групові та індивідуальні заняття в онлайн та офлайн-форматі. Здобула сертифікати CELTA, TKT, TESOL/TEFL, PTE lvl. 4, та CAE, а також розпочала підготовчий курс до Delta Module 1.

Що очікувати від вебінару?

Впродовж години ви:

  • проаналізуєте, які  граматичні теми можуть здатися найскладнішими для вивчення підлітками;
  • обговорите пропозиції, як ефективно застосовувати критичне мислення у викладанні англійської;
  • отримаєте практичні поради та нові онлайн-інструменти для викладання;
  • розглянете рішення, які зроблять ваші уроки більш орієнтованими на учнів.

Слідкуйте за анонсами інших освітніх подій на сайті Grade Education Centre. 

Зокрема, не пропустіть ще одну можливість: 22 грудня відбудеться воркшоп “Task cycle: disintegrated teaching steps or meaningful connections?”, який проведе для вас Андрій Пігарєв, академічний директор, тренер CELTA і CELT P/S. 

Станьте активними учасниками вебінарів, воркшопів та конференцій для викладачів, щоб підвищувати рівень свого професіоналізму. Вдосконалюватися завжди актуально!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Мовні курси Онлайн курси