Чому в англійській не варто робити зупинки?

Чому в англійській не варто робити зупинки?

👍У вивченні англійської мови потрібна системність, як і в будь-якому іншому навчанні. Зупинки та паузи збивають людей з вибраного напрямку, а повернутися в той самий режим буває достатньо важко.

До чого призводять паузи в навчанні

Ми часто беремо паузи у навчанні, але чи задумувалися ми, до чого вони призводять? Нам здається, що нічого страшного не станеться, якщо ми декілька місяців відпочинемо від навчання, але насправді за цей короткий проміжок часу відбуваються незворотні зміни. Чому потрібно вивчати англійську мову? Насамперед, знання іноземних мов відкриває для нас нові можливості. У підлітків є шанс навчатися за кордоном, дорослі можуть знайти роботу своєї мрії. Причини вивчення іноземних мов зрозумілі кожному, але не кожен починає їх вивчати. Зараз все-таки є тенденція до того, що батьки турбуються про те, щоб їхні діти знали англійську мову і вивчали її з дитинства. Але треба не забувати, що англійську можна вивчати у будь-якому віці. Дорослі можуть значно покращити своє життя, якщо будуть вмотивованими та завзятими не тільки до роботи, а й до свого всебічного розвитку. 

Як зберегти вивчену англійську

Рідною мовою ми розмовляємо щодня, тому з нею проблем немає. Щоб англійська мова залишалася активною та живою, треба говорити й слухати, хоча б через день. Якщо ж робити перерви - мова забувається, вона не активується в пам'яті, якщо нею не користуватися, втрачаються навички, забуваються слова, мова ржавіє, як і будь-яка навичка, яку не практикують. Візьмемо для прикладу, вміння їздити на велосипеді, чи плавати - один раз навчився і на все життя. До речі, якщо кататися на велосипеді двічі на рік, то крутити довго педалі й проїхати певну дистанцію - буде важко і дуже непросто! А зі знанням англійської мови - все в рази складніше!

Ми рекомендуємо, не робити паузи у навчанні, щоб не починати знову і знову, не повертатись назад, замість того, щоб рухатися вперед. Курси англійської мови онлайн або офлайн допоможуть вам структурувати свої знання та постійно їх поповнювати. В англомовній спільноті SARGOI ми працюємо на результат, ми не задаємо багато домашніх завдань, тому що в цьому немає сенсу. Англійській мові достатньо приділяти по 10-15 хвилин кожного дня і ви будете лише прогресувати. Вивчення англійської мови онлайн - це комфортний та ефективний спосіб навчання, який вже протестували сотні наших студентів. Уроки англійської мови проходять весело, енергійно та цікаво, навіть коли ви знаходитеся у себе вдома. Перевагою онлайн навчання являється те, що у вашій групі можуть бути не тільки студенти з усієї України, а й з усього світу.

Англійська в різних містах

Крім занять англійською мовою, рекомендуємо дивитись фільми, слухати подкасти, спілкуватися англійською з друзями та оточувати себе англомовним середовищем.  Курси англійської мови (Київ, Рівне, Кам'янець-Подільський, Вишневе) й інші міста України вже чекають на вас. Як вивчати англійську мову правильно, швидко й ефективно ми точно знаємо!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси Швидкочитання, розвиток пам'яті