Навчання менеджера з продажів

Навчання менеджера з продажів

З чого почати свою кар’єру у продажах і чому потрібно навчитися новачкам.

Кожен може спробувати свої сили у продажах. Це досить динамічна, цікава і популярна професія. Якщо Ви комунікативна, допитлива та активна людина, завжди зможете освоїти навички ефективного менеджера з продажів і будувати свою кар’єру у цьому напрямку.

Але, звичайно ж кожній справі потрібно вчитися. Вчитися у професіоналів, вчитися у практиків, вчитися на повну силу – працювати над собою,виконувати домашні завдання,  перетворювати отримані знання на вміння та досвід.

Щоб дізнатися більше про продажі і те, як працювати продуктивно у цій сфері, запрошуємо Вас на курси онлайн. Курси підходять початківцям, хто має невеликий досвід або тільки планує серйозно зайнятися продажами.

Ви дізнаєтесь про різні види продажів і їх специфіку, чим відрізняється сфера В2В від В2С, де шукати клієнтів, що таке воронка продажів і як з нею працювати,  які мотиви керують покупцями, коли вони обирають той чи інший товар\послугу, як професійно проводити п’ять базових етапів продажів:

  • знайомство з клієнтом
  • вияв його потреб
  • презентація товару\послуги
  • робота із запереченнями
  • завершення оборутки

Все це Ви дізнаєтесь на наших курсах Менеджер з продажів. Навчання проходить онлайн у групі (робочі або вихідні дні) або можна обрати  індивідуальний графік і темп навчання.

На всі питання відповість наш менеджер по тел.

[відкрити контакти]067 186 46 05 telegram   [відкрити контакти]063 467 34 65 viber

Запишіться на пробне заняття і почніть свою кар’єру у продажах!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Digital marketing, SMM, SEO Продажі, переговори, робота з клієнтами