Новинка для користувачів «BAS Бухгалтерія ПРОФ» та «BAS Бухгалтерія КОРП» – доопрацювання для громадського харчування!

Новинка для користувачів «BAS Бухгалтерія ПРОФ» та «BAS Бухгалтерія КОРП» – доопрацювання для громадського харчування!

У нас хороші новини: представляємо Вам готове доопрацювання для конфігурацій «BAS Бухгалтерія ПРОФ» та «BAS Бухгалтерія КОРП» з додатковим документом «Меню»!

У нас хороші новини: представляємо Вам готове доопрацювання для конфігурацій «BAS Бухгалтерія ПРОФ» та «BAS Бухгалтерія КОРП» з додатковим документом «Меню»!

Для кого буде корисним? Це доопрацювання є найкращим рішенням для організацій, що займаються діяльністю, яка опосередковано пов'язана з громадським харчуванням: санаторіїв, профілакторіїв, баз відпочинку тощо.

Що саме реалізовано в доопрацюванні? В Ваше прикладне рішення додається новий документ «Меню». Документ дозволяє користувачам вводити найменування страв та кількість порцій для кожного з видів харчування (сніданок, обід, вечеря). Для всіх страв автоматично заповнюються матеріали, що входять до них відповідно до актуальної комплектації. Реалізовано автоматичний розрахунок собівартості (матеріалів та страв) та формування проводок списання матеріалів на рахунки та аналітики витрат, що зазначаються в документі. Документ має дві друковані форми:

  • «Продукти». Дозволяє подивитись кількість та собівартість кожного продукту (матеріалу) відповідно до кількості порцій у складі кожної страви та виду харчування на дату формування документу
  • Накладна на списання матеріалів зі складу.

Де можна детально ознайомитись з описом доопрацювання? На нашому сайті ми опублікували статтю з описом можливостей та технології роботи з документом.

Як і коли можна встановити доопрацювання? Установка доопрацювання можлива як на старті роботи з програмами «BAS Бухгалтерія» або «BAS Бухгалтерія КОРП», так і коли Ви вже працюєте в одній з цих програм. Всі технічні питання від попередньої консультації та обстеження (безкоштовно) до встановлення доопрацювання (входить у вартість доопрацювання) Ви вирішуєте з нашими фахівцями.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Економіка, бухгалтерія та облік Онлайн курси