Практична психологія, набір на курс

Практична психологія, набір на курс

Наш Тренінг-Центр відкриває набір на онлайн-курс «Практична психологія». З цим курсом ви ближче познайомитесь з психологією як наукою, різними напрямками роботи, різноманітними практиками і техніками.

В останнє десятиріччя психологія набула популярності та сфери використання психології дуже розширились. Зараз техніками з психології користуються в бізнесі, освіті, спорті, медицині, комунікаціях та HR. І це далеко не повний перелік, де використовують методи та інструменти психології.

А з минулого року психологічна компетентність вже стала майже життєво необхідною у житті кожної людини. Починаючи від роботи зі стресом, вигоранням, тривогою і закінчуючи важкими емоційними переживаннями, страхом майбутнього та втратою життєвого призначення. Але слід зазначити, що головною запорукою ефективної роботи з психологом - це його кваліфікація та професійний досвід.

Тому один з актуальних запитів на сьогодні - це навчання психології. Наш Тренінг-центр пропонує вам знайомство з психологією на нашому навчальному курсі "Практична психологія". Ви зможете визначитись для себе, чи готові будете розвиватись як спеціаліст в даній сфері і який саме напрямок роботи вам найбільше до душі.

А вже професійну освіту необхідно буде здобувати лише у ВНЗ, які навчають спеціальностям з Психології. Тож, якщо ви прийняли рішення присвятити свій час освоєнню психології, бажаємо вам удачі та наснаги. І будемо раді бачити на наших тренінгах з особистого розвитку!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Психологія, емоційний інтелект Саморозвиток