Безкоштовний марафон з англійської від Englishdom

Безкоштовний марафон з англійської від Englishdom

Ви давно мрієте вивчити англійську, але все ще на шляху до втілення своєї мрії? Можливо, вам не вистачає часу чи мотивації? У будь-якому разі невелика підтримка точно не завадить.

Запрошуємо на безкоштовний всеукраїнський онлайн-марафон з вивчення англійської мови #DailyEnglish від компанії Englishdom, найбільшої школи англійської в Україні. Він має на меті допомогти кожному розширити словниковий запас, покращити вимову та сприйняття англійської на слух, і призначений для всіх охочих, незалежно від рівня володіння англійською (від А1 до В2).

Марафон #DailyEnglish — це щоденні невеличкі завдання у форматі захопливої гри, спеціально розробленої методистами Englishdom. Ці завдання допоможуть учасникам регулярно займатися англійською та постійно покращувати мовні навички. Крім того, вони надихатимуть не зупинятись на досягнутому, а йти вперед до бажаної мети.

Марафон складається з трьох етапів, тривалістю 10 днів кожен, і спрямований на комплексне тренування мовних навичок — розширення словникового запасу, покращення вимови та сприйняття англійської на слух.

Для того, щоб долучитись до марафону, необхідно лише: 

  • встановити Telegram месенджер на будь-який девайс (комп'ютер, ноутбук, телефон); 
  • зареєструватись за посиланням;
  • присвячувати кілька хвилин на день вивченню англійської.

Сумлінних марафонців чекають бонуси та приємні сюрпризи від Englishdom.

У сучасному світі володіння англійською мовою є життєво важливою навичкою, яка впливає і на якість життя, і на рівень добробуту. Щоденна практика є ключем до успіху, а мотивація — гарантією результату. 

Скористайтесь унікальною можливістю підтягнути англійську і набути звичку щодня робити маленький крок до здійснення мрії. Інвестуйте кілька хвилин у вивчення мови щодня, і ви побачите, що результат не змусить себе довго чекати.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Мовні курси Онлайн курси