Онлайн англійська для зайнятих людей: вчимося, коли часу немає

Онлайн англійська для зайнятих людей: вчимося, коли часу немає

Ми вже розповідали про те, як вивчати англійську в режимі прискореного навчання, а тепер поділимося порадами про те, як інтегрувати англійську у вашу повсякденну рутину.

Досягнення швидкого прогресу у вивченні мови потребує регулярної практики як на заняттях по-іноземному, а й самостійно. На заняттях  онлайн школи англійської мови - https://myenglishworld.pro/ua/online/kursy-anhliiskoi-movy-onlain  ми застосовуємо інтенсивну програму та сучасні методики, щоб навчання було захоплюючим навіть поза формальними уроками. Ваш смартфон з гарним інтернет-з'єднанням може стати вашим найкращим інструментом для більш ефективного освоєння англійської онлайн.

Прості щоденні навички можуть допомогти вам рухатися вперед в онлайн навчанні, навіть якщо ваш графік перевантажений, і час на самостійну практику мови обмежений.

Корисні звички для онлайн вивчення англійської

Навіть якщо у вас всього 15-20 хвилин вільного часу на день, ви можете використовувати їх з користю для вивчення іноземної мови, навіть інтенсивний курс англійської мови онлайн. Наприклад, перейдіть до цього часу для прослуховування аудіокниг або подкастів. Це відмінний спосіб тренувати сприйняття на слух (Listening), тим більше, що ви можете слухати їх під час дороги на навчання або роботу, під час перерви, пробіжки або перед сном. Ось кілька подкастів, які допоможуть вам покращити свої мовні навички:

  • Household Name;
  • 6-Minute English від BBC;
  • TED Podcasts;
  • The Boring Talks;
  • The Joe Rogan Experience.

Покращуємо сприйняття на слух та словниковий запас за допомогою відео контенту

Для покращення сприйняття на слух, розширення словникового запасу актуальною лексикою та сленгом, можна дивитися відео та розважальні шоу на YouTube. Наприклад, The EllenShow, Jimmy Kimmel Live та The Tonight Show Starring Jimmy Fallon — це чудовий варіант для проведення часу з користю для вивчення іноземної мови. Вибирайте канали, які вам цікаві: блоги про подорожі, кулінарні шоу, новини про гаджети та інші — в англомовному інтернеті є багато відеороликів для людей з будь-яким рівнем знання мови. Класичний, але ефективний варіант — це перегляд фільмів та серіалів англійською мовою.

Інтеграція читання англійською у повсякденну рутину

Якщо ви надаєте перевагу читанню, приділіть вільний час читанню книг, коротких статей або довгих текстів англійською. Виберіть відповідну онлайн книгу відповідно до вашого рівня володіння мовою, використовуйте адаптовані версії. Налаштуйте свою стрічку новин або соціальні мережі таким чином, щоб там періодично з'являвся контент англійською мовою. Це допоможе вам поповнити словниковий запас актуальною лексикою, запам'ятати граматичні правила та завжди бути в курсі останніх подій.

Використання соціальних мереж для тренування англійської

Активні користувачі соціальних мереж можуть використовувати їх для тренування іноземної мови. Підпишіться на блогерів, які вас цікавлять, та читайте актуальні новини. До того ж багато мовних шкіл мають сторінки в популярних соціальних мережах, де вони діляться порадами та рекомендаціями, корисними добірками лексики та граматики, а також анонсами офлайн та онлайн заходів. Участь в онлайн заходах — це чудова можливість покращити розмовну практику, позбутися мовного бар'єра та поповнити свій словниковий запас тематичною лексикою.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Мовні курси Онлайн курси