Психологічна гра «Ліла Чакра», як інструмент особистих досягнень

Психологічна гра «Ліла Чакра», як інструмент особистих досягнень

Трансформаційна гра «Ліла Чакра» у Європі. Офіційно!

З початком повномасштабної війни росії проти України, спільнота зіткнулася з масовими підробками популярної психологічної гри «Ліла Чакра». Гра дієва, популярна, психічне здоров'я, спілкування з єдинодумцями вкрай важливе, а доступ до неї, на жаль, обмежений.

Гра це те, що нам відомо з дитинства, як формат легкого, веселого навчання, взаємодії з оточуючими людьми, зі світом, для розуміння свого місця в сучасних реаліях. Всі ми родом з дитинства і тому дорослим гра також притаманна.

Кожен з нас, певно, має якусь мрію, яка чомусь досі не здійснилася. Взявши її за мету гри, можна зрозуміти свої глибинні внутрішні установки, які цьому заважають, та вже в процесі гри їх змінити на продуктивні.

Гра працює з темами:

  • психоемоційного здоров'я, певних станів;
  • відносин, налагоджування комунікацій;
  • здійснення планів (наприклад, відкриття бізнесу, написання книги);
  • надбання чогось матеріального;
  • поліпшення особистих характеристик (надбання впевненості у собі тощо).

Нарешті добра новина в цьому сенсі. Я отримала офіційний дозвіл на друк та розповсюдження цієї гри. А це означає, що тепер Ви можете її придбати та отримати:

  • настільну гру, якісно надруковану на сучасному обладнанні та матеріалах в типографії Європи з оригінальних файлів, а не скачаних з інтернету;
  • є варіанти різних розмірів ігрових полів, зручних саме для Вашого використання;
  • пройти навчання та сертифікуватись як майстер гри, що надає доступ до онлайн платформи гри, де можна збирати однодумців з усіх куточків світу, що наразі дуже актуально.

https://www.education.ua/trainings/65461/

Не відмовляйте собі в особистому зростанні та спілкуванні з однодумцями, не нехтуйте психічним здоров'ям. Використовуйте всі доступні Вам способи та інструменти підтримки себе та близьких у ресурсному стані. Кожен з Вас цінний для країни, для її Перемоги.


З побажанням миру, практичний психолог, Марина Аксьонова.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Психологія, емоційний інтелект Саморозвиток