Помилки при виборі навчального закладу. Профорієнтація

Помилки при виборі навчального закладу. Профорієнтація

Профорієнтація — найшвидший шлях до правильного вибору професії.

Спитавши фахівців (психологів, учителів, експертів з освіти), які найчастіші помилки трапляються у виборі навчального закладу та професії, почуєте наступне:

  • бажання батьків реалізувати в дитині свої мрії, котрі не відповідають її захопленням та бажанням;
  • вперте ігнорування сильних та слабких сторін дитини;
  • вибір під впливом трендів, модних професій.

Ми переконані, що такий підхід є хибним. Кожна дитина має унікальний набір характеристик, які впливають на її успішність у тій чи іншій професії, тож краще одразу визначитися з таким набором.

Для цього ми радимо пройти профорієнтаційний тест. Знайдіть професію та ту першу кар'єрну сходинку, яка допоможе вам реалізувати свої бажання та свої потреби, правильно обравши напрямок навчання. 

На базі Osvita Market ми маємо профорієнтаційних експертів та проводимо такі тести. 

Другим кроком буде визначення переліку навчальних закладів, які відповідають як вашому бюджету, так і обраному напряму. Іноді в одному напрямі ми пропонуємо до 50 різних варіантів. Вибрати та зупинитися на одному навчальному закладі в такому розмаїтті дуже складно. Тому рекомендуємо працювати з професіоналами та робити вибір відповідально, перш за все орієнтуючись на ваші внутрішні потреби. Не повторюйте чужий шлях, а створюйте власний. 

Обравши напрям та навчальний заклад, далі до роботи підключаємося ми та починаємо готувати документи й дитину до вступної кампанії. 

Тож звертайтеся — реєструйтеся на безкоштовну консультацію. 


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Середня освіта