TrinityPDM — що це таке? Або як управляти інженерними даними

TrinityPDM — що це таке? Або як управляти інженерними даними

Пропонуємо вам до ознайомлення нашу систему управління інженерними даними TrinityPDM.

Підготовка конструкторсько-технологічних даних є важливим і одним із головних етапів будь-якого виробничого процесу. Конструктора розробляють креслення, закладають основні матеріали тощо. Технологи розробляють та описують маршрут виготовлення, описують, які технологічні операції необхідно виконати, щоб отримати виріб, а також закладають норму допоміжних матеріалів.

Але як зробити так, щоб паперова конструкторсько-технологічна документація оброблялась системою, та ми мали змогу приймати рішення на її основі для планування виробництва та потреб у матеріалах?.

Постає питання: «Що ж робити?» — Необхідно обирати зв’язуючу ланку між нормативними даними та управлінською системою.

Пропонуємо вам до ознайомлення нашу систему управління інженерними даними TrinityPDM

Що таке TrinityPDM?

  • Прикладне рішення, яке додається до конфігурації «BAS ERP» як підсистема управління інженерними даними, та призначене для автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки виробництва і вирішення низки завдань з управління інформацією про виріб.

Так навіщо цей TrinityPDM?

Відповімо одним реченням. Використання TrinityPDM спільно із системою BAS ERP дозволяє всім підрозділам працювати в єдиному середовищі, з єдиною, завжди актуальною базою.

А можна детальніше познайомитись з TrinityPDM?

Звичайно! Не тільки можна, а і потрібно!! Саме для цього ми створили ознайомчий та цікавий матеріал.

Почнемо:

  • TrinityPDM — підсистема конфігурації BAS ERP — тисніть тут, і дізнавайтесь про TrinityPDM. Замовляйте безкоштовну демонстрацію — ми залюбки продемонструємо можливості.
  • TrinityPDM: PDM система управління інженерними даними у ERP (відео) — не любите читати, пропонуємо подивитись цікаве відео, котре розповість вам про TrinityPDM.
  • Підсистема управління інженерними даними TrinityPDM: спосіб завантаження конструкторсько-технологічних даних (https://csoprocom.com.ua/info/articles/pidsistema-upravlinnya-inzhenernimi-danimi-trinitypdm-sposib-zavantazhennya-konstruktorsko-tekhnolog/) — коротко і про головне в TrinityPDM, головні можливості. І хто ж не любить картинки, адже ми показуємо, як виглядають робочі місця.
  • Нове ПЗ TrinityPDM: способи завантаження та створення конструкторських даних (https://csoprocom.com.ua/info/articles/nove-pz-trinitypdm-sposobi-zavantazhennya-ta-stvorennya-konstruktorskikh-danikh/) — тут ми розказуємо про способи завантаження конструкторських даних з CAD системи.
  • TrinityPDM: «Особисті папки» та «Загальні папки» (https://csoprocom.com.ua/info/articles/pidsistema-upravlinnya-inzhenernimi-danimi-trinitypdm-osobisti-papki-ta-zagalni-papki/) — тут ми розповідаємо про простір для роботи користувача в «Навігаторі TrinityPDM». Розказуємо про базові можливості.

А щоб не пропустити цікавий та корисний контент по роботі в системах BAS — підписуйтесь на наш телеграм-канал  https://t.me/Procom_ProBAS.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Економіка, бухгалтерія та облік Менеджмент, управління, KPI Онлайн курси