Англійська для початківців онлайн: кроки до успішного вивчення

Хочете вивчити англійську з нуля? Відповіді на ваші питання про те, як вивчати англійську для початківців онлайн та досягти успіху.

Як вивчити англійську для початківців онлайн

Починали вивчати англійську, але згодом з якоїсь причини закинули? Чи робили не одну спробу вчити англійську мову з нуля онлайн, але так і не досягли мети? Якщо досі ви не відмовилися від цієї ідеї, ваші зусилля варті поваги. Але перед вами, мабуть, стоять важливі питання: «Як вивчити англійську з нуля онлайн, щоб можна було вільно спілкуватися цією мовою? Чи можливо самостійно вивчити мову, чи без допомоги репетитора ніяк не обійтися? У статті розглянемо кілька практичних порад від школи My English World. З чого почати, щоб вивчати англійську для дорослих онлайн?

Навіщо потрібне вивчення англійської з нуля онлайн: ставимо цілі

Перш ніж починати пошук викладача або онлайн платформи, щоб вивчати англійську мову онлайн з нуля, варто якнайдокладніше відповісти собі на такі запитання:

  • Де в житті ви будете використовувати англійську? Найчастіше люди вивчають мову, щоб бути самодостатніми під час поїздок закордон, навчатися за кордоном, успішно скласти іспити або отримати гарну роботу. Але щоб реалізувати кожну з цих цілей, потрібний особливий підхід під час вивчення англійської онлайн з нуля. Погодьтеся, одна справа готуватися до міжнародних іспитів, і зовсім інша справа вчити лексику для приємного проведення часу під час відпустки.
  • Якого рівня бажаєте досягти? Для подорожей достатньо рівня А2-В1, а ось для перекладацької діяльності необхідно володіти англійською на рівні С1-С2.Скільки вам для цього потрібно часу? Варто враховувати, що вивчаючи онлайн англійську з нуля з рівня А1 до А2, ви зможете піднятися досить швидко. Залежно від інтенсивності навантажень для цього знадобиться близько року. Але для кожного наступного етапу знадобиться набагато більше часу та зусиль.
  • Скільки днів на тиждень ви готові займатись? Ідеально, якщо ви будете вивчати англійську мову онлайн з нуля, займаючись хоча б по 30 хвилин щодня. А уроки бажано відвідувати 2-3 рази на тиждень.

Проаналізувавши ці питання, ви зможете ясно уявляти, в якому напрямку вам необхідно рухатись і які ресурси вам для цього знадобляться.

Як визначити свої сильні та слабкі сторони

Як відомо, існує 4 аспекти англійської:

  • Говоріння.
  • Читання.
  • Лист.
  • Аудіювання.

Вивчаючи англійську з нуля онлайн, дуже важливо вже з самого початку усвідомлювати свої сильні та слабкі сторони. Як зрозуміти, які з чотирьох аспектів вам даються легко, а над якими потрібно працювати? Щоб визначити це, спробуйте такі способи:

  1. Пройдіть онлайн тестування — введіть запит пошуку «рівень англійського онлайн тест» у рядок пошуку. Пошукова система видасть безліч сайтів курсів англійської з нуля онлайн, де ви можете пройти тестування та дізнатися свій рівень знань.
  2. Поспілкуйтеся з тим, хто добре знає мову — якщо у вашому оточенні є така людина, попросіть її допомогти вам визначити, над яким аспектом варто попрацювати.
  3. Зверніться до викладача на курсах англійської мови для початківців — мабуть, це найнадійніший спосіб. Вчитель навчений тому, як під час живої розмови точно визначити, чи кульгає у вас аудіювання чи усне мовлення. А, можливо, читання та лист даються вам набагато легше, ніж спілкування.

Після того як ви зрозумієте, який з навичок дається вам найскладніше, ви знатимете, яким вправам приділяти більше уваги.

Онлайн англійська для початківців — самостійно чи з викладачем?

Чи плануєте ви піти на курси англійської онлайн з нуля або займатися самостійно? Деякі люди не люблять, щоби над ними був постійний контроль. Вони звикли розраховувати лише на себе. Самонавчання дає можливість навчатися за гнучким графіком та скласти індивідуальну програму навчання.Однак навчання англійської мови онлайн з нуля вимагає величезної дисципліни та самовіддачі. Вам необхідно розробити навчальний план, не помилитись із вибором підручника, продумати систему самоконтролю успішності.

Навчання з викладачем, хоч і обіцяє постійний контроль, гарантує систематичність та наставництво. Поруч із вами буде професіонал. Він уже пройшов той шлях, яким зараз йдете ви. Він добре розуміє ваші почуття, страхи та невпевненість у собі. Більше того, ця людина знає, як подолати свої страхи, вивчаючи розмовну англійську з нуля онлайн. Це означає, що ви зможете розраховувати на допомогу та підтримку з боку вчителя. З самого початку у вас формуватиметься правильна вимова, правильне розуміння граматики. У вас буде постійний співрозмовник, з яким ви зможете практикувати свою англійську.

Онлайн курси англійської з нуля або самостійно навчання — вибір за вами. Орієнтуйтеся на свої здібності та особисте сприйняття. А репетитори з англійської мови онлайн MEW готові вас підтримати на цьому шляху, надавши можливість пройти тестування на визначення рівня знань та відвідати безоплатний пробний урок, щоб на власні очі побачити, як вивчають англійську з нуля на курсах онлайн.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси