Онлайн-навчання англійської для школярів: плюси та мінуси

Онлайн-навчання англійської для школярів: плюси та мінуси

Онлайн-курси англійської для дітей: економія часу, бюджету та можливість вчитися в будь-якому місці. Вибираємо найкращий формат для вашої дитини.

Англійська для дітей онлайн — найкращий чи найгірший варіант?

Пандемія COVID-19 показала, що цілком реально пройти онлайн-навчання та отримати нові знання. З іншого боку, є чимало противників такого формату, особливо коли йдеться про дітей. Тому постає цілком логічне питання: «Чи варто пройти англійську мова по скайпу, чи краще вибрати очне навчання?» Багато батьків сказали б, що, звичайно, школярам краще вчитися офлайн. Але існують ситуації, коли дистанційне навчання — це єдине правильне рішення. Які плюси та мінуси онлайн-навчання англійської мови для школярів? Що можуть зробити батьки, щоб мінуси такого формату перетворити на плюси?

Онлайн-курси англійської для дітей: переваги

Дистанційне навчання має низку своїх плюсів. Такий формат ідеально підходить у таких ситуаціях:

  • Не вдається знайти хороші курси у вашій місцевості. Ви можете розглянути найкращі онлайн-школи англійської для дітей та підібрати той варіант, який вам та учневі сподобається найбільше.
  • Немає можливості возити дитину на заняття та забирати її після навчання додому. Заради безпеки сина чи дочки деякі батьки вирішують, що їхнє чадо вивчатиме англійську мову для школярів онлайн.
  • У дитини дуже щільний графік. Завдяки тому, що школяреві не доведеться їздити на заняття, він заощадить час і зможе довше погуляти на вулиці з дітьми чи просто відпочити вдома.
  • Ваша сім'я періодично змінює місце проживання. Якщо дитина відвідує онлайн-курси англійської мови для школярів, тоді зводиться до мінімуму стрес від частої зміни місця навчання.Де б ви не опинилися, за наявності електронного пристрою та стабільного інтернет-зв'язку учень зможе підключатися до уроків і не пропустить жодну з частин програми.
  • Економія сімейного бюджету. Курси англійської мови онлайн для дітей зазвичай коштують дешевше за очне навчання. До того ж вам не доведеться витрачатися на дорогу, щоб забирати дитину із занять.

Якщо вас цікавить англійська для дітей, онлайн-курс — це паличка-виручалочка для тих, хто не може знайти хорошого викладача у своїй місцевості або бажає заощадити час та сили на відвідуванні занять поза межами дому.

Онлайн-курси з англійської для дітей: недоліки

Щоб прийняти виважене рішення, чи варто дитині піти на курси англійської для школярів онлайн, необхідно взяти до уваги негативні сторони цього формату навчання:

  • Відсутність особистого контакту — діти потребують спілкування з однолітками. Відвідування занять дає можливість провести час з друзями. А онлайн-курси англійської для підлітків позбавляють їхньої такої можливості. Під час дистанційного навчання вони почуваються ізольованими від інших учнів, від вчителя. У деяких дітей це може негативно вплинути на якість навчання.
  • Дисципліна — якщо під час звичайного уроку у школі дітей складно посадити за парти, то в режимі онлайн для цього потрібно докласти неймовірних зусиль. Вимкнене відео в зумі, постійні відволікання на котиків-собачок, улюблені іграшки або ігри в телефоні - все це може перешкодити зосередитися на курсі англійської мови для дітей онлайн.
  • Технічні труднощі — перешкоди з інтернетом, поломка електронного пристрою не дозволять отримати повну користь із програми навчання.

Англійська для дітей та підлітків онлайн — це як розумне, так і пов'язане з певними труднощами рішення. Щоб зрозуміти, якому формату віддати перевагу, варто уважно проаналізувати свої обставини, а також потреби та здібності дитини.

Онлайн-курси англійської для школярів — як подолати труднощі

Якщо ви дійшли висновку, що онлайн курси англійської мови для підлітків та дітей — ваш варіант, тоді ви багато можете зробити, щоб дитина отримала максимум користі з навчання. Спробуйте зробити такі кроки:

  1. Поговоріть із сином чи дочкою, чому корисно вивчати англійську — тоді він бачитиме сенс у тому, щоб навчатися на курсах англійської мови для дітей онлайн. Розкажіть йому, що знання мови дає більше свободи та незалежності, оскільки дитина зможе легше знаходити інформацію в інтернеті та спілкуватися з людьми. Поясніть, що англійська є міжнародною мовою, і знання її дає перевагу в багатьох сферах життя.
  2. Знайдіть викладача, який вміє проводити цікаві онлайн-заняття — онлайн-школи англійської мови для дітей використовують такі методи навчання, які допомагають на 100% заволодіти увагою учнів.
  3. Організуйте зручне робоче місце — тихе, спокійне становище, порядок у кімнаті та гарне освітлення сприяють тому, що учневі буде легше зосередитися на матеріалі.
  4. Подбайте про швидкісний інтернет — це запорука якісного навчання на курсах англійської онлайн для дітей.
  5. Використовуйте електронний пристрій з високою роздільною здатністю аудіо та відео — завдяки цьому картинка та звук будуть точними, і учневі буде легше вчитися.

Кращі онлайн-школи англійської мови для дітей намагаються так побудувати заняття, щоб дитина не відчула різницю між очним та дистанційним навчанням. Завітайте на безоплатний пробний урок у школі My English World і прийміть рішення, чи підходить вам такий формат навчання.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси