Тільки в СТАРТ_ІТ: університетська ІТ-підготовка школярів за американськими стандартами

Тільки в СТАРТ_ІТ: університетська ІТ-підготовка школярів за американськими стандартами

5 чинників, чому батьки та учні 8-17 років обирають Академію СТАРТ_ІТ

Під час війни тільки ІТ-індустрія стабільно працює в країні: податки за 2022 рік склали 32,2 млрд гривень, у першому півріччі 2023 року експортний виторг склав $3,38 млрд.

Тому сьогодні відбувається справжній бум в ІТ-освіті, зокрема для дітей. Батьки намагаються підготувати дитину до успішного майбутнього в цій галузі. Постає питання, а де саме краще навчатися та отримати ІТ-вміння з новітніх комп’ютерних технологій?

Зараз на освітньому ринку є багато різних пропозицій з позашкільної ІТ-освіти — короткотермінові безоплатні курси за європейськими грантами, курси для школярів від 3 до 6 місяців, 2-х годинні заняття і більшої тривалості.  Але справжню фундаментальну ІТ-підготовку діти та підлітки можуть отримати за технологіями університетської освіти, яка формує професійні навички на все життя. Саме так вже 7 років набувають ІТ-вміння слухачі Академії СТАРТ_ІТ.

Чому до нас приходять не тільки школярі Львова, але й доїжджають учні із передмістя? Чому у нас навчаються брати і сестри слухачів, а понад 30 % вступників приходять за рекомендаціями?

Дітям в СТАРТ_ІТ цікаво навчатися

За проєктною формою навчання кожен слухач щокварталу створює власні ІТ-роботи, які демонструє на батьківських зборах. Під керівництвом менторів — фахівців ІТ-компаній — учні розкривають свої комп’ютерні таланти, стають ІТ-зірочками у колі друзів, набувають їх та батьків повагу. Ця мотивація забезпечує зацікавленість у навчанні.

Гарантія якості навчання в СТАРТ_ІТ

Наші викладачі знають чому вчити, як вчити та полюбляють роботу з дітьми. Вони проходять підготовку та атестацію з дитячої педагогіки. У малочисельних групах 10-14 учнів  приділяють увагу кожному. Ми отримуємо зворотний зв’язок від слухачів про задоволення викладачем. Кожного модуля, кварталу вони заповнюють анкету (як проходили заняття) і виставляють оцінки своїм викладачам.

Підготовка в СТАРТ_ІТ до працевлаштування

Зараз на міжнародному ІТ-ринку праці попит не на вузькоспеціалізованих працівників, а переважно на фахівців, які також сформували гнучкі та бізнесові навички — soft skills та business skills. Тому ми навчаємо учнів за американськими стандартами: методологією Інституту майбутнього США та програми Microsoft Class of 2030.

Крім комп’ютерної підготовки до усіх навчальних програм додаються заняття в тренінг-студії з психологами та бізнес-тренерами, а також з англійської мови в ІТ.

На ІV освітньому рівні «Професійна комп’ютерна підготовка» слухачі ще набувають вміння працювати на фрилансі. За статистикою кожен третій слухач спецкурсів заробляє перші гроші, навчаючись  ще у школі.

Швидка окупність інвестицій батьків в ІТ-освіту дітей

У Львові річна зарплата Trainee (ІТ-фахівця без досвіду роботи) становить від 240 000 грн, а Junior (1 рік стажу) від 480 000 грн. Тоді середня вартість навчання в СТАРТ_ІТ (від 2200 грн/місяць), близько 26 000 грн/рік окупається за 1-2 місяці роботи. Це не дорого і не дешево, це вигідно для батьків та дітей!

Серед наших випускників — студенти університетів, які навчаються на комп’ютерних науках та вже після 1-го курсу знайшли високооплачувану  роботу в ІТ-компаніях міста.

7 особливостей університетської освіти в СТАРТ_ІТ:

Академія ґрунтовно відрізняється від інших дитячих ІТ-навчальних закладів, а саме:

  • В Академії є 4 відділення за відповідним освітнім рівнем: І-й підготовчий 8-9 років; 2-й базовий 10-11 років; 3-й комплексний, профорієнтаційний 12-14 років; 4-й професійний 15-17 років.
  • Академія надає фундаментальну професійну ІТ-підготовку. Максимальний термін навчання становить 6 років (для вступу у 8- 9 років). Але відповідно віку дитини можна прийти на старший рівень з меншим терміном навчання, тому що кожен рівень є завершеним, на якому видається свій диплом.
  • Навчальний процес забезпечують професіонали ІТ-компаній на 5 студіях (кафедрах) Академії: студія програмування та робототехніки; вебстудія; дизайн-студія; гейм-студія; тренінг-студія.
  • Захист випускних проєктів на 3-му та 4-му освітньому рівнях відбувається перед фахівцями ІТ-галузі.
  • Керівництвом та викладацьким складом Академії проводиться наукова робота. Так за останні  роки розроблені та впроваджені 4 авторські навчальні проєкти для позашкільної освіти дітей, які визнані Державною та Міжнародною системами реєстрації авторського права:
    • «Львівська Академія СТАРТ_ІТ».
    • «Інтерактивний наочно-дистанційний формат ІТ- навчання».
    • «Інтернет речей та штучний інтелект у розумному будинку».
    • «Створення об'єктів доповненої та віртуальної реальності у розумному будинку».
    На підставі двох останніх проектів вперше в Україні 7 груп, 80 слухачів виконали та успішно захистили проект «Інтернет речей та штучний інтелект у віртуальному розумному будинку». Знання та вміння з таких новітніх технологій забезпечують успішне працевлаштування у міжнародних ІТ-компаніях.
  • Заплановано відкриття ад’юнктури в Академії у 2024 році. Це дозволить реалізувати дуальну форму навчання, коли слухачі будуть одночасно навчатись та розробляти веб- і дизайн-проєкти для замовників та отримувати при цьому винагороду.
  • Директор і Виконавчий директор Академії мають наукові ступені та вчене звання професора. Досвід роботи в університетах 10 - 20 років та в ІТ-освіті школярів 7 -12 років.

СТАРТ_ІТ також гарантує навчання та безпеку учнів під час повітряної тривоги. Адже Академія розташована у корпусах Бізнес-центру «Технопарк», де є спеціально обладнані діючі комфортні укриття з 3-ма виходами.

Завдячуючи якісній, престижній університетській підготовці з 2016 року понад 1000 випускників Академії стали програмістами. Багато хто з них вже працюють в ІТ-компаніях Львова, де середня зарплата становить понад $3700. Також є ті, хто знайшов роботу в міжнародних ІТ-компаніях. Змогли вони, зможуть і ваші діти! 

Приєднуйтесь до спільноти СТАРТ_ІТ, завершується набір!

Докладна інформація на сайті https://startit.ua/ або за телефонами [відкрити контакти]+38 (067) 676-47-05, [відкрити контакти]+38 (095) 309-68-84.

Готові допомогти оформити документи щодня з 10:00 до 18:00 год.

Локація Академії:

м. Львів, вул. Федьковича, 60А, Бізнес-центр «Технопарк».

СТАРТ_ІТ — це стрибок дитини в успішне майбутнє!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка MBA, бізнес освіта Профорієнтація