Запрошуємо Вас 20 лютого 2024 року на навчальний курс «Сертифікований провідний аудитор ISO 37001»

Запрошуємо Вас 20 лютого 2024 року на навчальний курс «Сертифікований провідний аудитор  ISO 37001»

Продовжується набір учасників на навчальний курс PECB з підготовки сертифікованих провідних аудиторів системи управління протидії хабарництву, який наддасть та зміцнить Ваші знання для планування та проведення аудитів СУПХ.

За оцінками, у всьому світі щороку з рук в руки переходить понад 1,5 трильйона доларів хабарів. Окрім негативних економічних наслідків, хабарництво також впливає на все суспільство, оскільки підриває довіру, призводить до несправедливості, створює нерівність та пригнічує мотивацію.

ISO приєдналася до глобальної боротьби з хабарництвом, розробивши міжнародний стандарт ISO 37001, який встановлює вимоги до системи управління по боротьбі з хабарництвом (СУПХ).

Багато організацій звертаються до компетентних аудиторів, щоб визначити, чи є ефективними політики та засоби контролю по боротьбі з хабарництвом, впроваджені в рамках СУПХ на основі ISO 37001. Цей навчальний курс має на меті допомогти вам успішно виконати ці завдання та відображає важливість ефективних аудитів СУПХ. Крім того, він спрямований на зміцнення ваших знань і навичок для планування та проведення аудиту ABMS відповідно до керівних принципів щодо систем управління аудитом, наданих в ISO 19011, та процесу сертифікації, описаного в ISO/IEC 17021-1.

Тренінг проходить на платформі Microsoft Teams у форматі онлайн з 10:00 до 18:00 протягом 4-х днів.

Після завершення тренінгу всі учасники отримують свідосттво про участь та доступ до складання Сертифікаційного іспиту. У разі успішного складання іспиту та відповідності кандидата вимогам, надається сертифікат Certified ISO 37001 Lead Auditor який визнається у всьому світі.

Переглянути інформацію про курс та більше дізнатися про навчання ви можете на нашому сайті за посиланням.

Зареєструватись на курс


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Project management, управління проектами Виробництво, промисловiсть Менеджмент, керування, KPI