Voice of Experience: середня освіта в Іспанії для українців

Voice of Experience: середня освіта в Іспанії для українців

У новому матеріалі Ірина Синельникова, експертка з освіти в Іспанії, та очільниця організації «Космос для освіти» разом із громадською діячкою, засновницею та очільницею компанії Osvita Market Аллою Савченко обговорюють середню освіту в Іспанії.

Необхідність розкрити цю тему виникла з декількох причин. По-перше, наразі фіксується найбільше запитів саме від дітей 8-9 класів. По-друге, Іспанія є країною, де освіта виступає, як знак якості. А по-третє, Іспанія виявилася однією з країн, яка запропонувала найкращі та найвигідніші умови для дітей-українців після початку повномасштабної війни.

У відеоролику Алла Савченко та Ірина Синельникова обговорюють структуру освіти в Іспанії, пропонують варіанти навчання англійською мовою, тоді як в країні превалює державне іспаномовне навчання (важливо: навчання іспанською безоплатне). Експертки ширше розглядають складне для Іспанії мовне питання, яке також впливає на викладання в регіонах. Окремою темою стало проживання дітей в Іспанії без батьків та, відповідно, безпека (спойлер: держава докладає багато зусиль, щоб гарантувати безпечне знаходження дитини в країні).

А ще Алла та Ірина обговорили освіту на Канарських островах. Мало хто знає, але серед природних див 50 років тому вчені створили школу з ухилом в астрофізику. Це не дивно, адже Канари є місцем стратегічного інтересу НАСА. 

Детальніше: дивіться у відеоролику. А якщо вже готові до консультації, реєструйтеся за посиланням, і ми зв’яжемося з вами.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Середня освіта