Як опанувати іноземну мову, якщо ви вимушено знаходитесь за кордоном

З початком великої війни багато наших співвітчизників вимушено виїхали за кордон, рятуючи своє життя і життя своїх дітей. Перш за все їм треба якісно й швидко опанувати мову країни, у якій вони опинилися волею обставин.

«Другі київські курси іноземних» вже багато років є добре відомим навчальним закладом у столиці України.

Приємне, результативне та комфортне навчання — наш девіз і наша відмінність від інших курсів.

Наші викладачі постійно співпрацюють з відділом преси освіти та культури посольства США в Україні, брали участь у симпозіумі Всесвітньої асоціації викладачів англійської мови — TESOL (Teachers of English to Speakers of Other Languages), були учасниками багатьох семінарів та неодноразово самі проводили семінари-практикуми для викладачів іноземних мов в Україні.

Велика війна, яку розпочала Росія проти нашої країни, змінила життя багатьох українців. Багато наших співвітчизників були змушені покинути Україну, рятуючи своє життя і життя своїх дітей. Люди вимушено стали мігрантами в різних країнах світу і їм перш за все необхідно якісно й швидко вивчити мову країни, у якій вони опинилися волею обставин.

З нашого досвіду ми радимо нашим співвітчизникам навчатися саме у вчителів, які володіють не тільки іноземною мовою, але й українською. Річ у тому, що в іноземців зовсім інше відчуття граматичного матеріалу, та часто вони не розуміють мовні проблеми, з якими стикаються наші співгромадяни за кордоном.

У багатьох випадках українці, що вимушено знаходяться в інших країнах, відвідують безоплатні курси, які місцевий уряд шляхетно впроваджує для мігрантів, і це справді дуже добре, але там зазвичай багато студентів, а викладач не знає української, тому слухачі бідкаються, що в них часто просто немає можливості  адекватно ставити запитання, тобто так, щоб їх зрозуміли й надали відповідь, а це впливає на якість засвоєння матеріалу.

Ми пропонуємо спробувати вчитись онлайн у наших викладачів, які мають вищу лінгвістичну освіту, знають декілька мов і є справжніми професіоналами своєї справи.

Наші фахівці також неодноразово перекладали для іноземців на міжнародних бізнес-зустрічах, але разом із цим розуміють, які підводні камені можуть стати проблемою для українців у процесі навчання. Вчителі Других київських курсів іноземних мов мають значний досвід викладання і можуть пояснити будь-яке питання зрозумілою рідною для людини мовою.

З повагою

Другі київські курси іноземних мов.

тел. [відкрити контакти]050 381 6003
email: [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Мовні курси Онлайн курси