До уваги батьків: як створити кар'єрні перспективи дитини

До уваги батьків: як створити кар'єрні перспективи дитини

Прокачаємо ІТ-навички, яким не навчать школяра у школі.

Ми живемо у XXI столітті, коли нові технології створюють нові професії та витісняють старі. За прогнозами компанії Microsoft, за 5 років понад 50 % престижних професій матимуть у своїй основі ІТ-знання і вміння та розвинуті гнучкі соціальні навички soft skills.

Тому Академія СТАРТ_ІТ — лідер позашкільної освіти в Україні — пропонує для школярів 10–17 років інноваційну професійну комп’ютерну підготовку, що відчиняє двері в будь-які сфери діяльності у недалекому майбутньому.

Наші випускники знаходять цікаву високооплачувану роботу, готові реалізувати власні стартапи та бути конкурентними на ринку праці. Вони стануть успішними IT-професіоналами, керівниками та підприємцями.

Чому майбутнє вашої дитини починається в СТАРТ_ІТ, тут і зараз

* Тільки у нас ІТ-підготовка відбувається за американськими стандартами та авторськими проєктами, а саме Інституту майбутнього США та програми Microsoft Class of 2030. В Академії також розроблені та впроваджені 5 навчальних проєктів, на які видані Міжнародні сертифікати та Національні свідоцтва систем  реєстрації авторського права.⠀

* У нас дітям цікаво навчатися, бо їх вчать ІТ-фахівці львівських компаній в малочисельних групах 10–12 учнів, а кожного кварталу вони створюють власні роботи та демонструють на батьківських зборах.

* Тільки в СТАРТ_ІТ функціонує комплексна система забезпечення якості навчання, яке відбувається за технологіями університетської освіти в 5 студіях (кафедрах) — програмування, дизайну, вебсайтів, комп’ютерних ігор і тренінгів з soft та business skills, а презентація випускних проєктів — англійською мовою.

* Слухачі Академії проходять підготовку до працевлаштування: навчаються працювати на фрилансі, опановують професії розробника сайтів, дизайнера та програміста у відділенні «Професійна комп’ютерна підготовка», де розробляють випускні проєкти та захищають їх перед фахівцями галузі.

* Тільки в СТАРТ_ІТ підготовка відбувається на міжнародному рівні за новітніми ІТ-технологіями: слухачі розробляють і захищають проект «Інтернет речей ІоТ та штучний інтелект у віртуальному розумному будинку». Проєкти з ІоТ школярі створюють в престижних школах в Бостоні, США та в Хайфі, Ізраїлі.

Отже, випускник Академії — це сформований ІТ-фахівець початкового рівня Trainee.

Навички, які  потрібні для успішної кар'єри дитини можна формувати та розвивати вже сьогодні на двох топових програмах СТАРТ_ІТ:

«Базова комп’ютерна підготовка», для дітей 10–11 років

Заняття — раз на тиждень: у суботу або неділю, 15:00–18:00.

«Комплексна комп’ютерна підготовка», для дітей 12–14 років

Заняття — раз на тиждень: у суботу 12:00–15:00 або в неділю 15:00–18:00.

З 2016 року понад 1 200 випускників закінчили Академію. Багато з них вже на 1–2 курсі університету працюють в ІТ-компаніях Львова, де середня зарплата — понад 3 700 $. Змогли вони, зможуть і ваші діти.

Приєднуйтеся до СТАРТ_ІТ та відкрийте разом з нами світ перспективної кар’єри для сина, доньки. Завершується набір «Весна – 2024».

Докладна інформація на САЙТІ

або за телефонами [відкрити контакти]+38 (067) 676-47-05; [відкрити контакти]+38 (095) 309-68-84.

Готові допомогти оформити документи щодня з 10:00 до 18:00 год.

Локація Академії:

м. Львів, вул. Федьковича, 60А, Бізнес-центр «Технопарк».

Настав час подбати про майбутнє вашої дитини!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини IT, програмування, розробка Профорієнтація