Пройди тест та отримай персональний English learning plan від Englishdom

Вивчаєш англійську, а до результату ще як до Нью-Йорку пішки? Пройди безоплатний тест на знання англійської та отримай план вивчення англійської, щоб впевнено та легко досягнути поставленої мети🚀

Щоб отримати план вивчення англійської, впевнено та легко досягнути поставленої мети, пройди безплатний тест на знання англійської.

🙋 Єдина умова — please, be honest. Твої відповіді — конфіденційна інформація, cross our hearts and hope to die. Проте для отримання результативного індивідуального плану, тест на знання англійської має бути виконано щиро.

⌛ Тривалість тесту — до 5 хвилин. vjdf

Тож: з тебе відповіді на кілька запитань, щоб перевірити рівень англійської та з'ясувати, наскільки розвинуті твої навички, з нас — план дій для досягнення бажаного результату.

Чому з персональним планом ти швидше вивчиш англійську

Ти ж в курсі, що володієш унікальним набором знань, навичок та, навіть, стилем сприйняття нового? Наш тест на рівень англійської дозволяє не тільки виявити твої поточні знання мови, а й врахувати особливості твого характеру. 

Деякі люди краще сприймають аудіальну інформацію, інші — візуальну. Твій персональний English learning plan буде адаптований до твого оптимального способу навчання.

Твій персональний English learning plan:

➡️ Містить зрозумілі та досяжні цілі.

➡️ Допомагає відстежувати прогрес.

➡️ Можна коригувати з урахуванням нових інтересів або професійних потреб.

➡️ Враховує наявний вільний час.

➡️ Зробить англійську частиною daily routine.

➡️ Високе бажання вивчати англійську гарантоване.

А ще наш тест з англійської просто класний та цікавий, як і навчання з нами. Бо Englishdom — це не просто онлайн-школа, а ціла екосистема з вивчення англійської мови, яка допомагає кожному досягнути своєї мети. За 13+ років існування школи 50+К студентів та 600+ компаній-корпклієнтів вже вільно заговорили англійською.

Let's go

тисни Enter, щоб визначити рівень англійської та отримати персональний English learning plan.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси