Питання — відповіді: BAS КУП

BAS КУП — це ефективний програмний продукт для бізнесу, який зростає,— малих і середніх підприємств, управлінські процеси яких необхідно ефективно координувати та узгоджувати дії декількох виконавців.

Питання:

Навіщо робити замовлення, наприклад, на переміщення товарів? Це додає зайвої роботи, особливо на невеликих підприємствах.

Відповідь:

Тому що замовлення формують потреби на складі. Для відстеження дефіциту. Якщо в цьому нема потреби, можна не створювати. На етапі налаштувань: встановлення прапорця замовлення на переміщення дає просто можливість їх формувати, а не обов'язок.

Питання:

У розділі фінансовий результат і контролінг після проставлення галочки — «партіонний облік» чи треба натискати на «включити партіонний облік»?

Відповідь:

Включити партіонний облік — це обробка. Вона потрібна, якщо раніше партіонний облік був не включений і вже є якісь документи, а ви вирішили його включити. Тоді документи будуть перепроведені по регістрах партій.

Питання:

Можна, щоб нумерація документів починалася не з 1 а, наприклад, з 50 номера? Якщо не з початку року починає використовуватися програма.

Відповідь:

Можна. Після запису документа змініть номер. Програма спитає, чи дійсно ви це хочете зробити, натисніть «так» і змініть. Наступний документ уже буде по черзі створюватись (якщо змінили на 32, наприклад, — наступний буде 33).

Питання:

При введенні залишків запасів відбувається введення на рахунок товарів. А як бути з запасами — сировина, паливо, запчастини?

Відповідь:

Залишки вводяться за умовчанням усі на 281 рахунок (як товари). Поки ви не налаштуєте Групи фінансового обліку (ГФО) для номенклатури. Потім потрібно буде документи перепровести. Якщо це сировина, ви призначите номенклатурі ГФО з рахунком обліку 201, паливу — 203 і т.д.

Записатись на консультування або замовити демонстрацію ви можете за посиланням Впровадження програм BAS — Вартість, строки та переваги від Проком (csoprocom.com.ua).

Також записатись на курс або отримання консультації щодо роботи в BAS Малий бізнес можете за телефоном:
[відкрити контакти]+38 (067) 30-067-50


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес планування, аналітика Онлайн курси Фінанси, страхування