Блог навчальних закладів

Знайдено 35 статей

Бізнес-аналітик в малому та середньому бізнесі в Україні. Шлях становлення і мета

Що таке «бізнес-аналітик»? Що це за робота? Що має знати бізнес аналітик окрім базових знань з математики та навичок маніпуляції великими об’ємами даних?

Питання — відповіді: BAS КУП

BAS КУП — це ефективний програмний продукт для бізнесу, який зростає,— малих і середніх підприємств, управлінські процеси яких необхідно ефективно координувати та узгоджувати дії декількох виконавців.

BABASікі*

Бізнес-аналітики, які працюють з BAS. Хто вони, звідки беруться, як мають зростати

Гранти для переробних підприємств

Грантові програми для переробних підприємств — це можливість для нових викликів та інноваційного розвитку. Консультація, розробка та супровід отримання гранту в сумі до 8,0 млн грн якісно — це можливо.

Оновлений курс з BAS Документообіг

Сьогодення диктує свої правила. З офлайн-занять перейшли на онлайн. Збираються групи слухачів, викладач показує свій екран та проводить навчання.

BAS Малий бізнес — питання-відповідь

BAS Малий бізнес — комплексне рішення для торгових, сервісних та виробничих компаній малого бізнесу. BAS Малий бізнес замінить десятки таблиць, документів та звітів.

Бухгалтерський облік у фермерських господарствах 2024 року

Цей курс розрахований для бухгалтерів, які ведуть облік ФГ та фізосіб, які зайняті у сільському господарстві. Цей курс дозволить вам без проблем працювати бухгалтером в агросфері й з легкістю вирішувати суто аграрні ситуації.

Як скласти бізнес-план

Запрошуємо на курси «Бізнес-план для start-up». Онлайн-навчання для початківців, які мають на меті запуск свого бізнес проєкту.

До переліку авторизованих економічних операторів (АЕО), яким дозволено спрощене митне оформлення, вже увійшли три десятки вітчизняних підприємств

Пільги на митниці: уже 31 компанія отримала статус авторизованого економічного оператора.

Гранти на власну справу

Гранти та створення власної справи — дві актуальні теми, розуміючись на яких, можна створити бізнес з мінімальними фінансами та ризиками. Два роки праці з цими напрямками-це успішні бізнеси, які працюють у складних умовах. Цікаво? Стаття для тебе.