Блог навчальних закладів

Знайдено 12 статей

Навчання дітей англійської: особливості та практичні поради

Вивчення англійської мови в ранньому віці є важливим етапом у розвитку дитини, що може відкрити перед нею безліч можливостей у майбутньому.

Present Simple — дуже легко

Present Simple є чи не першим і найважливішим граматичних часів в англійській мові. Незважаючи на свою назву, він є фундаментом для побудови речень та вивчення його має бути першим кроком для кожного, хто опановує англійську мову.

Як обрати онлайн-школу англійської мови для дитини

Навчання англійської мови є надзвичайно важливим для розвитку дитини в сучасному світі. Але при виборі онлайн-школи виникає багато питань і сумнівів. Які критерії варто враховувати при виборі?

Привітання англійською мовою

Привітання є невід'ємною частиною культури та міжнародного спілкування. Володіння базовими привітальними фразами англійською мовою відкриває двері до безлічі можливостей для спілкування з англомовними людьми з усього світу.

Як вчити та запам’ятовувати слова англійською мовою

Вивчення і запам'ятовування слів англійською мовою є однією з найважливіших навичок для кожного, хто прагне досягти високого рівня мовної компетенції.

Що чекати на НМТ з англійської у 2024 році

Ми підготували все найголовніше, що важливо знати про новий формат НМТ у 2024 році, особливості іспиту з англійської мови, та даємо корисні поради з підготовки.

Як успішно скласти ЄВІ-2024?

Підготовка до ЄВІ відіграє важливу роль для бакалаврів, оскільки цей іспит є обов'язковим для вступу в магістратуру в Україні. Результати ЄВІ можуть вплинути на можливість вступу до бажаного університету та спеціальності.

Як вивчити англійську за рік? Поради та ресурси

Вивчення англійської мови в наш час визначається не лише як корисна навичка, але й як необхідна умова успіху в різних сферах життя. Англійська є глобальною мовою комунікації, що відкриває двері до безлічі можливостей.

Як почати читати англійською

Читання англійською допоможе розширити словниковий запас, поліпшити граматику та зануритися в культуру і менталітет англомовних країн. Як почати читати?

Як не плутати good та well?

В англійській мові два дуже поширені слова good та well можуть викликати плутанину, оскільки вони часто використовуються в різних контекстах і мають різні частини мови.