Блог навчальних закладів

Знайдено 8 статей

Вивчення фонетики англійської мови: вимова та інтонація

Стаття розглядає основні аспекти фонетики англійської мови та надає поради щодо покращення вимови та інтонації. Звертається увага на важливість правильної вимови для ефективного спілкування.

Психологічні аспекти вивчення іноземних мов: як подолати мовний бар'єр і страх перед спілкуванням

Стаття розглядає психологічні аспекти вивчення іноземних мов, пропонуючи поради з подолання мовного бар'єра і страху перед спілкуванням. Важливість практики, пов'язання нового з відомим і позитивне мислення — ключі до успішного вивчення мови.

Курси української мови

Курси української мови онлайн. З різного базового рівня.

Ділова українська мова. Навчання та сфери застосування

Дізнайтеся, навіщо і де застосовується офіційно діловий стиль мови. Де можна пройти навчання з ділового мовлення та правопису.

Чому іноді ті, хто вивчає англійську мову, розмовляють нею краще, ніж носії англійської

Вивчаючи англійську, люди зазвичай роблять це систематично і часто дотримуються стандартів. Вони приділяють увагу правилам, розширюють свій словниковий запас та вдосконалюють вимову, що може виглядати як краще володіння мовою.

Ораторське мистецтво від НЦ Гарант-Освіта

З 15 листопада 2022 року стартує курс «Ораторського мистецтва та ділової української мови». Цей курс підійде для людей,яким часто доводиться спілкуватися з людьми,виступати перед аудиторією : викладачам, менеджерам, керівникам, студентам.

З чого розпочати вивчення бізнес англійської?

Потреба у вивченні бізнес англійської може виникнути з різних причин. Розширення бізнесу закордон, підвищення або бажання працювати в іншій країні. Єдина умова — знання мови на рівні В1, якщо це так, we invite you to read this article!

Хто може стати добрим оратором?

Ораторські здібності – вроджений дар чи є надія навчитися?