
ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій»
ОСП «Киевский профессиональный колледж ресторанного хозяйства Национального университета пищевых технологий»
-
Київ
· вул. Дмитра Дорошенка, 57, 01042
На мапі - krg.org.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
50142 Енергетичне машинобудування
142 Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок (бюджет, контракт)
- Спеціальність «Енергетичне машинобудування», на 1 курс.
- Факультет: Економіко-технічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 10, контракт — 35.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Енергетичне машинобудування»
142 Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок (контракт)
- Спеціальність «Енергетичне машинобудування», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Енергетичне машинобудування»
142 Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок (контракт)
- Спеціальність «Енергетичне машинобудування», на 1 курс.
- Факультет: Економіко-технічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 29 липня — 23 серпня.
- Місця: контракт — 50.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Енергетичне машинобудування»
142 Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок (контракт)
- Спеціальність «Енергетичне машинобудування», на 1 курс.
- Факультет: Економіко-технічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 23 серпня.
- Місця: контракт — 50.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Енергетичне машинобудування»
142 Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок (контракт)
- Спеціальність «Енергетичне машинобудування», на 1 курс.
- Факультет: Економіко-технічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 50.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Енергетичне машинобудування»
Про коледж
На сьогодні ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій» — це державний заклад фахової передвищої освіти, який являє собою багаторівневу систему профорієнтації, підготовки і перепідготовки кадрів для харчової промисловості, ресторанного господарства, торгівлі, економіки і сфери приватного підприємства нашої країни.
За роки існування коледжу накопичений значний педагогічний досвід, створені багаті традиції, міцна матеріальна база, але головне — особлива атмосфера, у якій трудиться колектив однодумців, працівників, які знають свою справу і уболівають за неї душею.
Якість навчальних послуг, які надає коледж, перевіряється державними установами, на основі чого видається Ліцензія на право надання освітніх послуг і Сертифікати про державну акредитацію закладу освіти. Це дозволяє видавати випускникам дипломи державного зразка, які дають право на ведення професійної діяльності.
Вступ після 9-го класу, після 11-го класу, після училища (ліцею) з дипломом кваліфікованого робітника.
Освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців у коледжі:
- Харчові технології (Виробництво харчової продукції).
- Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів).
- Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа).
- Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильних машин та установок).
Термін навчання складає від 1 року 10 місяців до 3 років 10 місяців в залежності від обраної освітньої спеціальності і форми навчання. Підготовка фахівців здійснюється за двома формами навчання: денна та заочна.
З метою закріплення та удосконалення набутих під час теоретичного навчання знань, умінь та навичок, здобувачі освіти виконують лабораторні роботи по приготуванню страв. А також проходять практику на різноманітних підприємствах. Практика наближає здобувачів до майбутньої професійної діяльності, надає можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому відчути себе впевненішим на вимогливому ринку праці.
Для вступників працюють підготовчі курси (онлайн). Підготовка здійснюється з предметів: математика; українська мова.
Зарахування слухачів підготовчих курсів на навчання проводиться згідно правил прийому до коледжу.
Усі спеціальності по закінченню курсів мають додаткові бали при вступі, крім слухачів одномісячних курсів.
Початок занять з листопада (6 міс.), лютого (3 міс.) та червня (1 міс.) місяців по мірі комплектації груп.
По закінченню коледжу випускник має право отримати вищу освіту за відповідним напрямом підготовки у скорочені терміни у Національному університеті харчових технологій, відокремленим структурним підрозділом якого є коледж, як на денній так і на заочній формах навчання.
До послуг тих, хто навчається в Коледжі — потужна сучасна матеріально-технічна база: комп'ютерні класи, бібліотека, читальна зала, спеціалізовані кабінети і лабораторії, а також гуртожиток, спортивний зал, буфет тощо.
Наш сайт: http://krg.org.ua/
Фото



Відгуки
18Учусь в данном колледже с 2016 года, по очень интересной специальности, повстречал много интересных и хороших людей, одна из них Предко Ирина Юрьевна преподаватель екномических наук который знает свое дело и всегда поможет студенту в обучении, очень благодарен ей за время совместного обучения. Также есть много других хороших преподавателей, состояние колледжа печалит, но такова ситуация в стране.
Закончил колледж в 2019 году. Уважаемые выпускники, будьте объективны. Вы получили прекрасные специальности. Да, не все так гладко в колледже, но вспомните как многие из вас относились к учебе. Что касается преподавателя Предко могу сказать, что это очень грамотный и требовательный преподаватель. А оговорить можно кого угодно. Я очень благодарен всем преподавателям колледжа. А нынешним студентам хочу пожелать успехов в учебе!!! Вы выбрали колледж в котором вы получите необходимые в жизни знания и прекрасные професии.
Закончила этот колледж в 2018. Что хочу сказать, благодарна колледжу за яркие 3 года в моей жизни, не жалею что сюда поступила. С преподавателей хочу выразить огромное спасибо Пантелеевой Галине Ивановне и Пархомец Ирине Витальевне, именно они действительно смогли донести до меня те знания в моей сфере, которые мне пригодились. Как сказано в комментариях ниже, что в колледже не все так гладко, тут да, я соглашусь. Есть просто очень наглые преподы, а именно такая особа- как преподаватель с маркетинга Предко, сдирает со студентов деньги и специально валит на зачетах, самая наглая персона в КРГ. В колледже нашла много знакомств. Вообщем, ребята, я советую вам здесь отучиться. Проведите эти 3-4 года реально с кайфом. Как же хочется отмотать эти 3 года назад, чтобы заново это все пережить
Все ужасно, холодно, совдеп, неадекватные преподаватели убогий уровень образования
Дивіться також усі коледжі в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.
В целом,колледж неплохой .Есть проблемы с некоторыми преподавателями. В остальном все хорошо, преподаватели понимающее особенно Йосипчук,Березюк . Насчет холода,с этим я согласна . Моментами кажется,что на улице теплее . Колледж хороший ,был бы отличным если бы кое-кто ушел на пенсию)